به گزارش بازار، نادر بذرافشان برگزاری مزایده شمش در دولت سیزدهم را اتفاقی مثبت ارزیابی کرد و گفت: قبل از این اقدام شمش از طریق شرکت ها وارد کشور می شد و دولت در دولت سیزدهم اجازه فروش شمش در بازار را داده بود. مرکز مبادلات حراج طلا و ارز با رویکرد شفافیت و رقابت برگزار شد.
وی افزود: خطوط تولید و ذوب صنعت طلا در این مزایده ها شرکت کردند که این امر باعث شد شمش های طلا مستقیماً به دست تولیدکننده واقعی برسد.
رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران ادامه داد: برگزاری مزایده پاسخگوی نیاز تولیدکنندگان بود ضمن اینکه روند شمش طلا نیز رعایت شد.
وی با اشاره به اینکه این اتحادیه نقش نظارتی در برگزاری مزایده شمش دارد، گفت: هویت افراد صنعت طلا توسط این اتحادیه بررسی می شود.
بصرفشان بیان کرد: قیمت پایه شمش نیز از طریق شرکت های واردکننده اعلام می شود و نظارت با حضور مسئولان بانک مرکزی و مرکز مبادلات طلا و ارز انجام می شود.
وی تاکید کرد: بر اساس دستورالعمل حراج حضوری شمش طلا در مرکز مبادلات طلا و ارز ایران، متقاضیان خرید شمش طلا در مرکز مبادلات ایران شامل «فروشندگان عمده شمش طلا با جواز کسب مجاز و معتبر» هستند. ، “تولید کنندگان و تولیدکنندگان فعال مصنوعات طلا با جواز کسب.” مجاز و معتبر» و «فروشندگان طلای ذوب شده با جواز کسب مجاز و معتبر».
گفتگو در مورد این post