خلیل جنامی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: منطقه آزاد اروند به دلیل همجواری با کشورهای عراق و کویت ماهیت بین المللی دارد و همین موضوع لزوم تصمیم گیری بین المللی را برای این منطقه دو چندان کرده است.
وی مبنای کسب و کار و اقتصاد در مناطق آزاد را بین المللی عنوان کرد و افزود: اگر در سال های گذشته استاندارد بین المللی در برنامه های سازمان منطقه آزاد اروند لحاظ می شد، اکنون شاهد کمبودهایی در منطقه نبودیم.
این دکترای مدیریت کارآفرینی حضور بانک های خارجی را یکی از راه های رشد و توسعه اقتصادی در منطقه آزاد اروند عنوان کرد و گفت: باید برای حضور بانک های خارجی در منطقه آزاد اروند برنامه ریزی شود تا بتوان سرمایه گذاری خارجی را انجام داد. به راحتی ساخته شده و از سوی دیگر این بانک ها می توانند فناوری جدید بانکداری را وارد این منطقه کنند.
جنامی تصریح کرد: بانک های فراساحلی بانک هایی هستند که در یک کشور خارجی در مناطقی که از نظر اقتصادی آزاد یا ویژه هستند تاسیس می شوند و منطقه آزاد اروند ظرفیت تاسیس بانک فراساحلی را دارد.
وی خاطرنشان کرد: صادرات یکی از مزیت های منطقه آزاد اروند است و قطعا بانک های فراساحلی کمک زیادی به افزایش کسب و کارهای صادرات محور می کنند.
این دکترای مدیریت کارآفرینی به ضرورت برگزاری نشست مستمر مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند با بانک های این منطقه اشاره و تاکید کرد: بانک ها در هر منطقه باید سیاست های پولی و بانکی و همچنین برنامه های داخلی خود را اجرا کنند. . همچنین باید با توجه به منطقه ای که در آن شعبه دارند اقدام کنند تا حضور آنها پیامدهای مثبتی برای مردم به همراه داشته باشد.
گفتگو در مورد این post