به گزارش ایران تحلیل، علی فنادی نائینی درباره برنامه دولت برای تحت پوشش قرار دادن تمامی ساختمان های مسکونی اظهار داشت: صندوق بیمه ساختمان در حوادث طبیعی در سال ۱۳۹۸ توسط مجلس راه اندازی شد و تمامی ساختمان ها و واحدهای مسکونی دارای توزیع رسمی برق با اخذ بخش کوچکی از آن تحت پوشش قرار می گیرند. قبض برق از طریق بیمه بلایای طبیعی ساختمان تحت پوشش.
وی گفت: صندوق بیمه بلایای طبیعی ساختمان های مردمی را در برابر ۹ بلایای طبیعی از جمله زلزله، سیل، صاعقه، رانش زمین، رانش زمین، سونامی و بارش برف سنگین بیمه می کند.
معاون برنامه ریزی و توسعه بیمه مرکزی افزود: حق بیمه پرداختی مردم برای بیمه حوادث طبیعی ساختمان در طول سال ۲۴ هزار تومان بوده که ماهیانه ۲ هزار تومان به قبض برق اضافه می شود. در برابر حوادث فوق بیمه شده بود.
وی تصریح کرد: سقف بالای پوشش بیمه ای برای هر واحد ساختمانی ۳۰ میلیون تومان بود که البته بسیار کم است اما برای لایحه بودجه ۱۴۰۳ سهم دولت از بیمه ساختمان در برابر بلایای طبیعی و سهم اقشار آسیب پذیر از جمله افزایش دادیم. به عنوان مشمولان کمیته امداد امام. خمین (ره) و سازمان بهزیستی صفر می شود اما سقف پوشش بیمه ای صندوق بلایای طبیعی به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش می یابد.
بنیاد نائینی تصریح کرد: سهم مردم از حق بیمه ساخت و ساز بلایای طبیعی سالانه ۹۰ هزار تومان و ماهانه ۷۵۰۰ تومان و کل سهم دولت از بیمه بلایای طبیعی ساختمانی ۷ هزار میلیارد تومان اما زیر سقف پوشش پیش بینی شده است. به ازای هر واحد مسکونی در صورت وقوع بلایای طبیعی به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: البته ۱۰۰ میلیون تومان در مقابل خسارت یک واحد مسکونی ناچیز است اما این بیمه حوادث ساختمانی بیمه پایه است و مالکان ساختمان می توانند از طریق شرکت های بیمه بیمه تکمیلی خریداری کنند و سقف سقف حفاظ ساختمان مشکل دارد. در برابر آسیب تضمین نمی شود.
وی همچنین گفت: از ابتدای تاسیس صندوق بیمه بلایای طبیعی ساختمان تا ۲۰ فروردین دی در این ماه ۲۹۱ میلیارد تومان خسارت به ۱۸ هزار و ۹۳۶ واحد مسکونی ناشی از بلایای طبیعی از جمله زلزله و بارش برف سنگین پرداخت شد.
با توجه به اینکه ضریب نفوذ بیمه در کشور ما حدود یک سوم ضریب نفوذ بیمه در کشورهای جهان است، باید طرح های مختلفی از جمله ابتکار طراحی ساختمان برای تقویت فرهنگ خرید بیمه در بین مردم اجرا شود. ، صندوق بیمه حوادث و همچنین همکاری بیمه و بانک به فروش اعتباری انواع بیمه نامه ها اشاره کرد.
از سوی دیگر، به گفته اقتصاددانان، سرمایه گذاری و رشد اقتصادی در محل پس انداز ملی اتفاق می افتد که یکی از اصلی ترین ابزارهای افزایش پس انداز ملی، رونق بیمه های عمر، پس انداز و بیمه عمر است، اما در شرایط تورمی، مردم. تمایل کمتری به خرید بیمه عمر دارند زیرا ارزش پول آنها به طور مرتب در برابر تورم کاهش می یابد، بنابراین شرکت های بیمه عمر باید برای حفظ استهلاک دارایی های مردم در برابر تورم سرمایه گذاری های موثر و پربازدهی انجام دهند. تا مردم بیشتر به خرید بیمه عمر ترغیب شوند.
گفتگو در مورد این post