به گزارش بازار، در پیام سال نو غلامحسین محسنی آژه ای آمده است: با سعادت پیامبر اکرم (روح و روح الله) عید نوروز 1403 و بهار طبیعت مصادف با ماه مبارک مبارک باد. ماه مبارک رمضان، بهار قرآن و معنویت. این بهار قرآن و احیای طبیعت را تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از خداوند منان توفیق معنوی و مادی همگان و گشایش در امور کشور و مردم مؤمن و انقلابی ایران اسلامی را خواستارم.
محسنی آژه ای در این پیام گفت: سال گذشته اتفاقات تلخ و شیرینی در کشور و منطقه رخ داد که هر کدام می تواند برای ما درس و پند باشد.
در این سال اهریمنان و شیاطین کشور و ملت ایران اسلامی تلاش کردند امنیت ملی ما را تهدید و محدود کنند و برای این هدف شوم هزینه های هنگفتی را به خرج دادند که با هدایت رهبر فرزانه این توطئه خنثی شد. انقلاب، بصیرت مردم و هوشیاری نیروهای امنیتی. ; حضور آگاهانه و عزتمندانه مردم در صحنه های مختلف ملی و مذهبی همواره ذخیره و سرمایه ای برای نظام اسلامی بوده است.
تا چند روز دیگر همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، در روز جهانی قدس، مردم ما بار دیگر در صحنه حمایت از مظلومان تشکیلات خودگردان فلسطین قرار خواهند گرفت. نوار غزه نزدیک به 6 ماه در برابر نسل کشی و ماشین جنگی صهیونیست های وحشی و خبیث. چشمان جهان را نوازش خواهد کرد. همچنین در یک سال گذشته انتخابات مجامع خبرگان و شورای اسلامی نیز با تحقق چهار اصل امنیت، مشارکت، سلامت و رقابت برگزار شد و برگ زرین دیگری در کتاب افتخارات مردم سالاری دینی به ثبت رسید. در نظام اسلامی ما
در حوزه قضائی نیز خادمان مردم در مراکز و مراجع مختلف قضایی نهایت تلاش خود را به کار گرفتند تا علیرغم برخی تنگناها و کمبودها خدمت رسانی حداکثری به مردم شریف ایران اسلامی را انجام دهند. البته چشم بر عیب و کاستی نبسته ایم و در سال جدید برای رفع عیوب تلاش مجدانه خواهیم کرد تا خدمت شایسته تری به مردم گرانقدر خود ارائه دهیم.
در سال گذشته مبارزه با فساد داخلی و خارجی را سرلوحه کار خود قرار دادیم و در جهت خشکاندن ریشه های فساد گام برداشتیم. قدم هایی که شاید حداقل در کوتاه مدت آثار آن برای مردم قابل مشاهده نباشد اما در میان مدت قطعا ثمره های شیرین آن بر کام جامعه و نظام های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی آن خواهد نشست.
البته برخی از اقدامات جهادگونه همکاران قضایی ما با همکاری مسئولین در سایر قوا در جهت انسداد منشأ و گلوگاه های فساد آثار آشکاری داشته است که از جمله آنها می توان به ساماندهی ورود و خروج کالا به بنادر اشاره کرد. ، گمرکات و انبارهای اموال و اموال توقیف شده در راستای حفاظت از بیت المال خاطرنشان کرد.
در جرایم پولی و بانکی نیز نظارت بر تسهیلات دهی بانک ها مضاعف شده است تا از پرداخت وام های کلان به افراد بدون اخذ وثیقه کافی جلوگیری شود.
در سال آینده نیز مانند دستور کار سال گذشته، اگر با اشتباه نمایندگان گروه های دولتی در حاشیه قرارداد با فعالان اقتصادی و تولید مواجه شویم، در وهله اول به سراغ مراجع مسئول خواهیم رفت.
در زمینه مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی نیز اقدامات ارزنده ای صورت گرفت و بدون هیچ تسامح و خط قرمزی به اتهامات همه متهمان با دقت و به دور از تسامح برخورد شد. استرداد اموال مطنبی از بیت المال در چند مورد مفاسد اقتصادی در اثر ابتکار عمل، از نکات روشن و بصیرتی در زمینه مذکور است.
در مبحث احیای حقوق عامه در سال گذشته نتایج مطلوبی حاصل شد و این امر به ویژه در مقوله حفظ و حراست از اراضی ملی و منابع طبیعی تأثیر بسزایی داشت. متصرفان کلان منابع طبیعی و اراضی ملی و متجاوزان به محیط زیست در یک سال گذشته محاکمه شدند و علاوه بر استرداد اراضی متصرفی و پرداخت جریمه های سنگین، موظف به استرداد اراضی تغییر یافته به خود شدند. فرم اصلی و استفاده نمونه ای از آن در جنگل های سیلابی نوشهر مشاهده شد.
در مقوله مستندسازی اراضی و املاک مردم به ویژه در مناطق دورافتاده و محروم و همچنین برقراری مالکیت و صدور سند تحدید در نقاط مختلف کشور به ویژه خط کشی اراضی ملی و کشاورزی و منابع طبیعی گام های بلندی برداشته شد.
دستگاه قضایی در سال گذشته که از سوی رهبر فرزانه انقلاب تحت عنوان مهار تورم و رشد تولید نامگذاری شد، در چارچوب وظایف و اختیارات خود، اقداماتی را در راستای تحقق هدف مذکور انجام داد. برای رسیدن به هدف به دولت و مجلس کمک کرد. علیرغم اقدامات و تلاش های صورت گرفته توسط هر سه قوه، اذعان داریم و مفتخریم که همانطور که رهبر معظم انقلاب و شایسته ملت شریف ایران اسلامی انتظار داشتند، در تحقق شعار سال گذشته موفقیتی حاصل نشد. البته این کمبود را باید در سال جدید با تلاش مضاعف جبران کرد. لذا قوه قضائیه در سال آینده حداکثر توان خود را در چارچوب اختیارات خود برای کمک به رشد تولید و حمایت از این امر خطیر از جمله حمایت از تولیدکنندگان، تامین امنیت سرمایه گذاری و کاهش موانع تولید به کار خواهد گرفت.
تلاش همه جانبه برای جلوگیری از تضییع حقوق و مصالح عمومی مردم؛ مبارزه همه جانبه با همه مظاهر فساد در همه زمینه ها و عرصه ها و تلاش برای بستن گلوگاه های فساد. برخورد جدی تر با عناصر مخل امنیت جسمی و روانی افراد و متخلفان شبکه؛ توسعه هر چه بیشتر سازوکارها برای حل و فصل اختلافات و حل تعارضات بدون نیاز به تشکیل و ثبت پرونده قضایی. تقویت اجتماعی شدن مجرمان و زندانیان؛ افزایش استفاده از ابزارهای فناوری و هوشمند برای تسریع خدمات قضایی به مردم. احترام هر چه بیشتر مراجعین و کلیه مراجعین به مراکز قضایی و نظارت مستمر بر فعالیت ضابطین دادگستری به منظور جلوگیری از تضییع حقوق متهم. در سال جاری جزو اولویت های قوه قضائیه خواهند بود.
همچنین با توجه به اتمام اعتبار سند اصلاحات قضایی، اقدامات و اقدامات مناسبی برای به روز رسانی و ارتقای این سند بر اساس نیازهای روز و نیاز کشور و مردم انجام شده است. بر این اساس تمام تلاش خود را به کار می گیریم تا سند مذکور که راهنمای عملی همکاران قضایی است رونمایی و در ابتدای سال جاری اجرایی شود.
در سال 1403 که بر اساس اولویت های کلان کشور از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، مصمم هستیم برنامه ها و اقدامات خود را در راستای حمایت از تولید، تولیدکنندگان اجرا کنیم. ، فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران، با قدرت. و حتی المقدور قوه مجریه و موانع مشارکت فعال اقتصادی و تولیدی مردم را با همکاری سایر قوا رفع کند.
بی شک امسال با همدلی و همکاری همه جانبه باید عقب ماندگی های حوزه تولید را جبران کنیم. در این مسیر خطرناک علاوه بر فعالان و سرمایه گذاران، عموم مردم نیز می توانند کمک کنند. ما در عدلیا نیز تضمین می کنیم که از سرمایه های مردمی که وارد عرصه تولید و اشتغال می شود نهایت حفاظت و حراست را داریم.
رئیس قوه قضائیه در پایان ابراز امیدواری کرد: با عنایت و عنایات حضرت بقیه الله اعظم (روحانی و بی روح) در سال 1403 توفیق بیشتری در ادای تکالیف الهی در جهت خدمت به مردم داشته باشیم.
گفتگو در مورد این post