به گزارش بازار، ناصر اسکندری با تاکید بر اینکه حدود 94 درصد برق مورد نیاز کشور از نیروگاه های حرارتی تامین می شود، گفت: طی سال گذشته میزان برق تولیدی این نیروگاه ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته چهار درصد افزایش داشته است. سال قبل به 346 میلیون مگاوات رسیده است. رسیده است
وی ادامه داد: از این میزان تولید حدود 200 میلیون مگاوات ساعت سهم نیروگاه های سیکل ترکیبی، 83 میلیون مگاوات ساعت سهم نیروگاه های دیگ بخار و 63 میلیون مگاوات ساعت سهم نیروگاه های گازی بوده است.
اسکندری با اشاره به اینکه سال گذشته برای اولین بار بیش از 97 هزار مگاوات از برنامه تعمیر و آماده سازی نیروگاه های حرارتی قبل از آغاز پیک مصرف برق تابستانی به اتمام رسید، گفت: تکمیل به موقع برنامه های تعمیر و آماده سازی نیروگاه های حرارتی این واحدها منجر به ضریب آمادگی نیروگاه های حرارتی شد که کشور باید از مرز 99 درصد عبور کند.
معاون تولید شرکت برق حرارتی با تاکید بر اینکه میانگین راندمان نیروگاه های حرارتی در سال گذشته از 39 درصد گذشت، افزود: برای پیک تابستان امسال نیز 110 هزار مگاوات تعمیر و نگهداری برای واحدهای تولید برق حرارتی در نظر گرفته شده است. روزهای اوج تابستان آماده تولید برق پایدار و مطمئن برای مشتریان در سراسر کشور با حداکثر توان باشد.
وی فصول گرم سال را ایام پیک مصرف برق در کشور معرفی کرد و افزود: آماده سازی کامل نیروگاه ها برای تولید پایدار برق هدف اصلی این مجموعه است؛ در این راستا آماده سازی کامل نیروگاه ها برای تولید پایدار برق است. بنابراین هر ساله پس از گذراندن فصل گرم سال و آغاز مهرماه، فصل تعمیرات نیروگاه های حرارتی آغاز شده است و باید این مقدمات تا قبل از شروع روزهای گرم سال به پایان برسد. زیرا از خرداد ماه با افزایش مصرف برق در کشور نیروگاه ها باید آمادگی کامل برای پاسخگویی به بار مصرفی این دوره را داشته باشند.
گفتگو در مورد این post