اکبر فتحی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: در یک زنجیره ارزش ایجاد موسسات تخصصی برای انتقال دانش فنی و افزایش کمی و کیفی تولید و سازماندهی و فرآیند واحدهای تولیدی با پیاده سازی امکان پذیر است. کشاورزی قراردادی، گفت: کشاورزی پیمانی یکی از موضوعاتی است که در راستای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است. از پیش شرط های اصلی تحقق آن مشارکت کشاورزان و بهره برداران بخش است و در این بخش کشاورزان با شرکت بازرگانی تخصصی دولتی قرارداد امضا می کنند. وزارت جهاد کشاورزی ایران و سازمان مرکزی تعاون روستایی به عنوان مجموعه ای از دولت و همچنین سازمان ها و بخش های خصوصی نیازمند گندم، تولید و فروش را به نحو مطلوب مدیریت می کنند که در چارچوب قرارداد، مجموعه ای از منابع مالی را فراهم می کند. کمک به کشاورزان که این همکاری منجر به افزایش تولید در واحد سطح محصول می شود.
وی با بیان اینکه کشاورزان استان از مزایای طرح زراعت پیمانی مطلع هستند و با تلاش همه مدیران و کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی با عقد قرارداد 341 هزار هکتاری کشاورزی پیمانی، اقدام به اجرای آن کردند. بالاترین سطح کشاورزی قراردادی را در کشور کسب کرده اند و افزودند: در استان در سال زراعی جاری 16 برابر سال گذشته است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از تحقق 96 درصدی برنامه کشت قراردادی گندم در آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: 20 درصد تخفیف بیمه ای و پرداخت 150 هزار تومان به ازای هر تن گندم تحویلی از مزایای این محصول است. کشت قراردادی
لازم به ذکر است از نظر سطح برنامه ابلاغی، استان های آذربایجان شرقی (34 هزار و 9940 هکتار)، همدان (3150 هزار و 78 هکتار) و کردستان (265 هزار و 324 هکتار) به ترتیب دارای بالاترین سطح کشاورزی قراردادی هستند. و استان های کرمانشاه، خوزستان، فارس و گلستان در رتبه های بعدی قرار دارند.
گفتگو در مورد این post