مجتبی ظفری پور در گفتگو با خبرنگار بازار گفت: بر اساس آمار هفت دهک اول خوزستان جامعه هدف طرح تجارت الکترونیک فجران 3 میلیون و 700 هزار نفر و یک میلیون و 115 هزار نفر خانوار هستند.
وی افزود: در فاز اول طرح دریافت کالاهای الکترونیکی فجرانه یک میلیون خانوار خوزستانی از این طرح استفاده کردند که 93 درصد است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه یارانه پرداختی به هیچ وجه تاثیری نخواهد داشت، تصریح کرد: یارانه پرداختی دولت طبق روال به دهک های مختلف پرداخت می شود و در قالب این طرح 220 هزار تومان یارانه نقدی در ازای خرید 11 قلم کالا پرداخت می شود.
ظفری پور گفت: در فاز اول طرح تجارت الکترونیک فجران 50 هزار میلیارد ریال از سوی مردم در استان هزینه شد و 8 هزار میلیارد ریال نیز از سوی دولت به مردم اختصاص یافت. در کشور 100 هزار میلیارد ریال توسط دولت و 340 هزار میلیارد ریال توسط مردم در اولین ماه اجرای مرحله اول این طرح هزینه شده است.
وی ادامه داد: یارانه 220 هزار تومانی را نمی توان برای خرید یک محصول در نظر گرفت، اما اعتبار خرید لبنیات را می توان انتقال داد و برای خرید سایر اقلام استفاده کرد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: 9 هزار و 353 فروشگاه به طرح تجارت الکترونیک فجران در استان متصل هستند که 8 هزار و 863 خرده فروشی و 490 فروشگاه زنجیره ای است.
وی با بیان اینکه دسترسی آنها به این طرح به دلیل خریدهای جعلی در برخی فروشگاه ها قطع شده است، تصریح کرد: البته سیاست دولت و وزارت رفاه این است که دسترسی به این طرح در مناطق محروم قطع نشود.
ظفری پور تصریح کرد: تخلف از خریدهای رسمی در فروشگاه های زنجیره ای به دلیل وجود سامانه بارکدخوان و صدور فاکتور الکترونیکی غیرممکن است و این تخلف بیشتر در خرده فروشی ها رخ داده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با بیان اینکه مشکل کمبود کالا در استان نداریم، ادامه داد: روزانه 150 تا 2 هزار میلیارد تومان معاملات در قالب این طرح در کشور انجام می شود و 2 میلیون و 217 هزار معامله در این طرح انجام می شود. این پروژه در مرحله اول در خوزستان انجام شد.
وی گفت: 17 میلیون خانوار در کشور جامعه هدف طرح کاتالوگ محصولات الکترونیکی فجرانه هستند که 65 میلیون نفر هستند.
گفتگو در مورد این post