به گزارش بازار، وزارت امور اقتصادی و دارایی در واکنش به گزارش 11 اسفند روزنامه جهان صنعت با عنوان «رنسانس اقتصادی» توضیح داد: دولت سیزدهم سعی کرده مسیر گذشته خصوصی سازی را بازنگری کند و با تاخیر مسیر آینده را متوقف کند. . انتخاب کنید زیرا او نمی خواهد راهی را که بسیاری از انتقادها به آن وارد می شود، طی کند.
برگزاری اولین رویداد بین المللی خصوصی سازی در اقتصاد ایران در اوایل سال گذشته که در آن بررسی دقیق بیست سال خصوصی سازی در اقتصاد کشور انجام شد، یکی از اقدامات عملی دولت بود. این رابطه
از سوی دیگر، از آنجایی که نهاد رقابت در ایران، به دلایل مختلف اقتصادی، حقوقی و سیاسی، در مقایسه با نمونه های مشابه در جهان، از کارایی لازم برخوردار نبود و با تغییرات و تحولات جدید و خلأ عقب ماند. از حضور قدرتمند، صحیح و کارآمد خود در بازار می توان احساس کرد که وزارت اقتصاد با آسیب شناسی فصل نهم قانون سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی، عملکرد شورای رقابت را مورد بررسی قرار داده، تجربه کشورها در زمینه ناظر بر رقابت و منع انحصار و تدوین لایحه اصلاح فصل نهم قانون فوق الذکر و طرح لایحه اصلاح فصل نهم در مرحله ارزیابی نهایی در معاونت سیاستگذاری اقتصادی قرار دارد.
بنابراین توجه به واگذاری ها به دلیل پرهیز از ادامه چرخه معیوب گذشته است و در دولت سیزدهم به جز واگذاری 12 درصد از سهام هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس که به صورت رقابتی و رقابتی انجام شد. در فضای شفاف، اکثر واگذاری هایی که صورت گرفته یا به صورت رد دیون بوده یا به وظایف بند 5 و تبصره قانون بودجه محول شده است.
اندیشیدن به واگذاری ها برای جلوگیری از آسیب های گذشته در مورد خودروسازان نیز مصداق داشت به طوری که موضوع واگذاری سهم دولت به بررسی کارشناسی بین دولت و کارشناسان و فعالان این حوزه گذاشته شد تا تصمیم گیری شود. که ساخته شده است به نفع مردم، بخش خصوصی و به دنبال منفعت دولت است.
بررسی تجربیات گذشته خصوصیسازی نشان میدهد که عدم توجه به انتخاب صحیح شرکتهای قابل واگذاری، روش و خریدار مناسب، تعیین ارزش شرکت، تهیه و اصلاح ساختار شرکتهای دولتی قبل از واگذاری منجر به تلخکامی شده است. تجارب و مهمتر از آن دولت سیزدهم به هدف عملکرد آماری عدم تکرار اشتباهات این مسیر است.
گفتگو در مورد این post