بازار؛ گروه استان ها: نامگذاری سال جاری به عنوان جهش تولید و مشارکت مردمی، استفاده از ظرفیت های مردمی به ویژه در حوزه دانش بنیان را برای تحقق این شعار محوری و اساسی ضروری می کند.
در حال حاضر بیش از 100 شرکت دانش بنیان در استان مازندران فعالیت می کنند و سالانه 700 نوع محصول تولید می کنند و بخشی از محصولات به بازارهای خارجی ارسال می شود. سهم استان مازندران از شرکت های دانش بنیان علیرغم برخورداری از ظرفیت های بالا چندان زیاد نیست و افزایش تعداد آن در سال جاری در دستور کار متولیان قرار گرفته است.
نهادها و شرکت های مختلف فعال در مازندران از نخبگان، شرکت های دانش بنیان، پژوهشکده ها و اساتید دانشگاه برای تحقق شعار امسال و اجرای طرح های کاربردی دعوت به عمل آورده اند.
کوروش موسوی تاکامی مدیرعامل برق منطقه ای مازندران و گلستان در راستای بهره مندی از سازوکارهای هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی، یادگیری عمیق و بلاک چین با استفاده از داده های متعدد، 13 پروژه راهبردی- کاربردی تعریف و در بین نخبگان، بنیاد شرکت های دانش بنیان. ، پژوهشکده ها و اساتید دانشگاه جهت اجرای پروژه های هوش مصنوعی در شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان دعوت به همکاری شده اند.
تاکامی در گفت و گو با خبرنگار بازار، با بیان اینکه شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان، تمام ابزار; ارائه داده ها و سیستم ها به محققان و شرکت های نوپا در چارچوب مقررات و پروتکل های مربوطه، اسافد: مرکز اطلاعات و پشتیبانی شرکت های دانش بنیان شهید چمران، شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان، فضای اداری و محل را فراهم می کند. ایجاد شرکت های نوپا متشکل از نخبگان معرفی شده توسط بنیاد نخبگان و دیگر متخصصان درجه یک کارآمد.
مدیر عامل برق منطقه ای مازندران و گلستان گفت: پیش بینی بار شبکه برق مازندران و گلستان با استفاده از هوش مصنوعی، الگوریتم یادگیری ماشین و داده های بزرگ و پیش بینی رفتار ولتاژ با استفاده از هوش مصنوعی، یادگیری عمیق و مجموعه داده های بزرگ برای شناسایی الگوها و پیش بینی رفتار آتی اتوبوس های ایستگاه های انتقال مازندران و گلستان و تعیین حداکثر مجاز کاهش ولتاژ لحظه ای هر اتوبوس در زمان پیک و ارائه برنامه کاهش بار هوشمند از جمله پروژه هایی است که به شرکت های دانش بنیان سپرده شده است.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای: استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری عمیق برای شناسایی تهدیدها در زمان واقعی و خنثی کردن حملات قبل از آسیب رساندن به سیستم های امنیت سایبری به پایگاه های دانش واگذار شده است.
وی تصریح کرد: استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری عمیق برای شناسایی تهدیدات به صورت بلادرنگ و خنثی سازی حملات قبل از ایجاد آسیب به سیستم های امنیت سایبری، استفاده از هوش مصنوعی، الگوریتم های یادگیری ماشینی، یادگیری عمیق و داده های متعدد در برنامه ریزی تعمیرات. و حفظ شبکه و شناسایی عمر باقیمانده ترانسفورماتورها و بازیابی، خود تعمیری و مانور آنلاین شبکه با استفاده از هوش مصنوعی، الگوریتم یادگیری ماشینی، یادگیری عمیق و داده های متعدد از دیگر برنامه هاست.
موسوی تکامی خاطرنشان کرد: این شرکت مصمم است در سال جهش تولید و مشارکت مردمی از مشارکت نخبگان، شرکت های دانش بنیان، استارت آپ ها و کارشناسان تراز اول برای اجرای طرح های راهبردی و کاربردی استفاده کند.
شرکت های دانش بنیان مازندران در سال گذشته نقش فعالی در فرآیند صادرات و ارز داشتند و سال گذشته محصولات این شرکت ها به 24 کشور جهان صادر شد، بنابراین تقویت این بخش می تواند جهش و شتاب خاصی به صنعت نفت بدهد. فرآیند تولید در استان .
نقش دانش بنیان در جهش صادرات
حسن خیریان پور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در گفت و گو با خبرنگار بازار با بیان اینکه سال گذشته شش میلیون یورو محصول دانش بنیان به 24 کشور جهان صادر شد، افزود: 29 محصول دانش بنیان صادر شد.
وی در گفت و گو با خبرنگار بازار، با بیان اینکه تعداد شرکت های دانش بنیان در استان رو به افزایش است، از فعالیت 11 مرکز رشد و دو پردیس فناوری در استان خبر داد و گفت: 354 شرکت در حوزه فناوری استان فعالیت می کنند. پارک
مازندران که سالانه حدود هشت میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می کند، بیشتر این محصولات صادراتی هستند. در حال حاضر یکی از بزرگترین چالش های شرکت های فناور مازندران کمبود فضا برای فعالیت است که اغلب آنها را در انجام فعالیت ها محدود کرده و مجبور به حضور در شهرهای دارای مراکز رشد کرده است.
ایوب فرهادی معاون پارک علم و فناوری مازندران نیز با بیان اینکه 700 محصول دانش بنیان و فناورانه در استان تجاری شده است، آنها را محصول 300 شرکت فناور برشمرد و گفت: 138 شرکت دانش بنیان نیز از این شرکت مجوز گرفتند. معاون علمی و فناوری.
وی در گفت و گو با خبرنگار بازار با بیان اینکه در حوزه شرکت های دانش بنیان جزو 10 استان برتر کشور هستیم، گفت: 138 شرکت دانش بنیان در استان فعالیت می کنند.
نایب رئیس پارک علم و فناوری مازندران به تولید محصولات دانش بنیان در حوزه های صنعت، ماشین آلات، فناوری اطلاعات، الکترونیک، کشاورزی، صنایع نرم و خلاق اشاره کرد و گفت: در تمامی زمینه ها شرکت های استان به عرضه محصولات به بازارهای ایران و جهان انجام دادند
به گفته کارشناسان، اشتغال بیشتر در شرکت های دانش بنیان یکی از راه های تحقق مشارکت مردم در افزایش تولید است و امیدوارم در سال جاری با افزایش اندک شرکت ها، شاهد اشتغال بیشتر افراد تحصیل کرده در این شرکت ها باشیم. اساساً شرکتهای دانشبنیان دارای «نیازهای افراد پایه» هستند و خصوصی هستند و وابستگی دولتی ندارند. طبق تعریف موسسات و شرکت های دانش بنیان در قانون، موسسات خصوصی یا تعاونی هستند که می توانند محصولاتی با تکنولوژی پیشرفته یا پیچیدگی فنی تولید کنند.
گفتگو در مورد این post