به گزارش ایران تحلیل به نقل از بانک صادرات ایران، این بانک در دو سال اخیر در دوره دولت سیزدهم نقش برجسته ای در ترویج و فرهنگ سازی استفاده از ابزارهای نوین بانکی و اجرای قوانین و مقررات جدید بانکی ایفا کرد. دو محصول استراتژیک در نظام بانکی کشور. دولت مرکزی و نهادهای سیاسی به گونهای که عرضه دو محصول چکنو و ست در دو سال اخیر علاوه بر تکمیل زنجیره خدمات الکترونیک دولت، موجب کاهش مراجعه مردم به بانکها، کاهش جعل و کلاهبرداری و کاهش تعداد بازپسگیری اعتماد به چک و همچنین امکان وثیقهگذاری انواع داراییها باعث شده تا شرایط لازم به نفع شرکتهای مختلف در حوزه استارتآپها، لانتکها و فینتکها فراهم شود.
روند استقبال چکنو بانک صادرات ایران از ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ با صدور بیش از ۳ میلیون و ۷۵۶ هزار فقره چک از سوی مشتریان این بانک دنبال شد و تاکنون بیش از ۱۷۰ هزار فقره چک پردازش و صادر شده است. ارزش این مبادلات تا هفته اول اسفند امسال از مرز ۲۵۶۶۸ میلیارد ریال گذشت.
از دیگر اقدامات انجام شده بانک در این مدت می توان به تلاش برای توسعه و ترویج استفاده از این محصولات، توسعه و تقویت سطح تعاملات و تراکنش های مالی و بانکی در قالب انعقاد تفاهم نامه برای توسعه تعاملات با سرمایه گذاری ها اشاره کرد. سازمانها، شرکتها و کارآفرینان بزرگ کشور در حوزههای نفت، گاز، پتروشیمی و پتروشیمی، خودرو، فولاد، در مناطق آزاد و سرزمین اصلی، علاوه بر ارائه خدمات اینترنتی و خدمات شخصیسازی شده به مشتریان از جمله اقدامات کلیدی این بانک در روز سیزدهم هستند. دوره حکومت .
از مزایای این سامانه می توان به تسهیل وثیقه و تامین مالی در تامین و تخصیص منابع، رفع مشکل ضامن و وام مسکن مسکن در مسائل حقوقی و شرایط ضمانت در بانک ها و موسسات اعتباری و ایجاد زمینه وثیقه کلیه دارایی های راکد افراد اشاره کرد. کسانی که این کار را انجام نداده اند می توانند قبلاً تعهد کنند. رفع دغدغه های حقوقی بانک ها و موسسات در خصوص مسائل وثیقه، استفاده از برخی دارایی های راکد مانند طلا، مجوزهای معدن، سیم کارت موبایل، پاداش پایان بازنشستگی، استفاده از مدل های بازار سرمایه و… نقدینگی مالی. دارایی ها افق جدیدی را برای استفاده بهینه از ظرفیت خدمات بانکی باز می کند.
بانک صادرات ایران نیز در گامی دیگر، مفاد قانون شانزدهم و هفدهم را مبنی بر رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و افزایش توان پرداخت بدهی بخش های مختلف اقتصاد و تخصیص بهینه منابع اجرایی کرد. در دو سال اخیر بیش از ۴۲ میلیارد ریال سهام شرکت تملک و فعالیت های غیربانکی به فروش رسیده است. در این میان عدم ثبات در بازارهای مالی به ویژه بورس و همچنین نبود مشتریان بالقوه نقش مهمی در کند شدن روند این واگذاری ها داشته است.
گفتگو در مورد این post