به گزارش بازار، امید ملک درباره علت راه اندازی سامانه کاریابی گفت: در گذشته سامانه های کاریابی راه اندازی می شد اما بهره وری آن به اندازه ای که سیاست گذار انتظار داشت بالا نبود و وزارت تعاون زمینه را فراهم کرد تا این مشکل را حل می کند، جایی که فعالان عرصه کار، کارجو و کارفرما می توانند نیازهای خود را مطرح کنند و با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
وی افزود: این سامانه با شفافیتی که در اطلاعات بازار کار ایجاد می کند می تواند هزینه کاریابی را برای کارفرما و کارجو کاهش دهد. از سوی دیگر، از آنجایی که این سامانه به دلیل حاکمیتی که دارد به پایگاه های اطلاعاتی متصل است، سوابق استخدامی، تحصیلی و مهارتی کارجو را تایید می کند و کارفرما کارمندی را انتخاب می کند که اظهاراتش با سوابق وی منطبق باشد.
ملک تصریح کرد: اصلاحیه آیین نامه مربوط به کاریابی در سال 1401 به تصویب هیات وزیران رسید و سامانه کاریابی از تیرماه 1402 آغاز به کار کرد.
مدیرکل دفتر توسعه موسسات کارآفرینی و ارشاد کار وزارت تعاون ضمن تشریح عملکرد این سامانه، گفت: در 10 ماه گذشته که از راه اندازی این سامانه می گذرد، 330 هزار کارگر در سامانه ثبت نام کرده اند. سیستم.
وی خاطرنشان کرد: از این تعداد 160 هزار نفر سوابق خود را تکمیل کردند و متقاضی کار شدند.
این مسئول درباره استقبال کارفرمایان از این سامانه گفت: در این مدت 30 هزار کارفرما در سامانه ثبت نام کرده اند و 317 هزار فرصت شغلی نیز ثبت شده است.
مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت تعاون افزود: برای 112 هزار نفر جویای کار از سوی دفاتر کاریابی معرفی نامه صادر شده که حدود 35 هزار نفر از آنها شاغل هستند.
گفتگو در مورد این post