به گزارش بازار، عادل حقیقی درباره مزیت های این تولید صنعتی در داخل کشور گفت: این اقدام هم به دلیل صرفه جویی ارزی در خرید نمونه مشابه از خارج و هم به دلیل اثربخشی بهتر آنتی ژن تولید داخل (به دلیل سازگاری بسیار بیشتر با فشار داخلی کشور). ) خیلی مهم است.
رئیس مرکز ملی تشخیص آزمایشگاهی سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: تولید آنتی ژن غیرفعال (H5N8) در سطح صنعتی، سه هزار ویال آنتی ژن آنفولانزا برای تست HI در حجم 1 میلی لیتر از بذر ویروس تهیه شده است. در داخل کشور (2019) طراحی و تولید شدند. است.
وی با اشاره به برنامه ریزی که با رویکرد تولید سه هزار ویال در سه مرحله انجام شد، افزود: در فاز اول این طرح یک هزار ویال آنتی ژن (H5N8) با نشان سازمان دامپزشکی کشور (IVO)، مرکز ملی تشخیص (NRLASD) و مشخصات محصول برای استفاده در آوریل 1403 تولید شد.
وی تصریح کرد: هر سه هزار ویال طبق برنامه تا پایان خرداد 1403 تولید و در اختیار سازمان دامپزشکی کشور قرار می گیرد تا در پایش منظم اجداد، مادر، گوشت و گله های تخمگذار کل کشور استفاده شود. .
حقیقی با بیان اینکه در دومین تجربه تولید این آنتی ژن از تجربه دوره اول در سال 2019 استفاده شد، افزود: آنتی ژن هایی در تخم مرغ SPF تولید شد که علاوه بر تیتر بالا، کیفیتی مشابه نمونه های خارجی دارد. برای این منظور پانلینگ ویژه برای خلوص آنتی ژن و همچنین بررسی غیر فعال بودن ویروس آنفلوانزای H5N8 در آنتی ژن طبق استانداردهای جهانی انجام شد و در نتیجه محصولی سالم و ایمن با مقدار زیادی تولید شد. از تلاش
رئیس مرکز ملی تشخیص آزمایشگاهی سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: این امر با همکاری کارشناسان مرکز ملی تشخیص و مساعدت معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی محقق شده است. کشور
گفتگو در مورد این post