به گزارش بازار، رئیس جمهور با بیان اینکه با توجه به راهکارهای جهش تولید و همچنین جلب مشارکت حداکثری مردم از طریق فضا دادن به تولید، عمده مخاطبان سخنان رهبر انقلاب در تحقق جهش تولید دولت است. بخش خصوصی را یکی از الزامات تحقق شعار سال برشمرد و گفت: مسئولان ذیربط موظفند با در نظر گرفتن وظایف و ماموریت های سازمان برنامه اجرایی دقیق و کارشناسی شده برای تحقق شعار سال را تدوین و ارائه کنند. زیر گروه های آنها
سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز یکشنبه در اولین جلسه هیات دولت در سال 1403 همزمانی ماه مبارک رمضان با آغاز سال نو و بهار طبیعت را فرصتی ارزشمند برای ایجاد تحول فردی و اجتماعی دانست. و به سمت تعالی و کمال حرکت کند و با اشاره به شعار سال افزود: آنچه به عنوان جهش تولید در سال جاری مطرح شده است با رشد تولید متفاوت است و گامی فراتر از آن است.
رئیس جمهور با بیان اینکه مخاطب اصلی سخنان رهبر انقلاب در تحقق جهش تولید دولت است، با توجه به راهکارهای جهش تولید و همچنین جلب مشارکت حداکثری مردم با میدان دادن به بخش خصوصی، گفت: آن را یکی از الزامات تحقق شعار سال دانست و افزود: کلیه مسئولین ذیربط موظفند نسبت به تدوین و ارائه دقیق و کارشناسی اجرای شعار سال از نظر وظایف و مأموریت های فرعی خود برنامه ریزی کنند. مجموعه ها
رئیسی همچنین تهیه پیوست رسانه ای برای برنامه های اجرایی را ضروری دانست و از رسانه ها و مسئولان اطلاع رسانی نهادهای مختلف خواست تا جذابیت های مشارکت در تحقق جهش تولید در بخش های مختلف را برای مردم تشریح کنند.
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت واگذاری بنگاه های دولتی به مردم، وظیفه اصلی دولت را هدایت، نظارت و حمایت دانست و تصریح کرد: بخش های اقتصادی دولت باید برنامه ریزی دقیقی برای حمایت و توانمندسازی بخش خصوصی داشته باشند. مشارکت در فرآیند جهش تولید.
رئیسی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر لزوم افزایش بهره وری، از مسئولان دستگاه های دولتی خواست که به ارتقای بهره وری دولت مردمی و رسیدن به شاخص 3.5 بسنده نکنند، بلکه برنامه ریزی و اقدام کنند. تا بهره وری را بیش از پیش افزایش دهد.
رئیس جمهور ضمن قدردانی از حمایت های مستمر رهبر معظم انقلاب اسلامی از دولت مردمی، به گلایه خود از مشکلات معیشتی مردم اشاره و تصریح کرد: همانطور که مقام معظم رهبری نیز فرمودند، این مشکلات مانند گرد و غباری است که مانع از مشکلات معیشتی مردم می شود. خدمات و تلاش دولت از دیده شدن است، لذا تلاش مضاعف همه مدیران دولتی برای بهبود وضعیت معیشتی جامعه ضروری است.
رئیسی در ادامه به موضوع مهم نظارت بر روند قیمت گذاری و جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت ها پرداخت و تعیین قیمت صرفا بر اساس روش عرضه و تقاضا را ناکافی دانست، افزود: در شرایطی که گمانه زنی و احتکار وجود دارد. دخالت دشمن برای ایجاد اخلال در بازار، نظارت دولت برای احقاق حقوق مردم ضروری است.
رئیس جمهور با تاکید بر لزوم بررسی تغییرات قیمت کالاها در ستاد تنظیم بازار، مسئولان این ستاد را موظف کرد در این زمینه به گونه ای تصمیم گیری کنند که نه تولیدکننده و نه مصرف کننده تبعیض قرار نگیرد.
دکتر رئیسی در پایان سخنان خود حفظ و تقویت وحدت و انسجام در اقشار مختلف جامعه اعم از دولت، مجلس، قوه قضائیه و سایر نهادها و سازمان ها و همچنین در عرصه عمومی جامعه را ضروری دانستند. ، و از همه مسئولین خواست در تمامی اقدامات خود این کار را انجام دهند. به حساب آوردن
وزیر امور اقتصادی و دارایی در جلسه امروز هیات دولت با بیان اینکه علیرغم محدودیت های بودجه ای، پرداخت های عمرانی دولت در سال 1402 با حدود 20 درصد افزایش نسبت به سال قبل به 302 همات رسید که بالاترین رقم است، گفت: تخصیص منابع ساخت و ساز پایداری غیرنفتی 75 درصد از کل درآمدهای دولت را تشکیل می دهد که نشان دهنده کاهش وابستگی بودجه به نفت در راستای تاب آوری اقتصادی است.
همچنین رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه سال 1402 را به سختی اما با آرامش پشت سر گذاشتیم، از تحقق 95 درصدی کل منابع درآمدی بودجه سال گذشته خبر داد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین از رشد چشمگیر اقتدار علمی و دانشمندان 1 و 2 درصدی کشور خبر داد و اظهار داشت: در سال 1402 اسناد علمی بین المللی کشور افزایش چشمگیری داشت و مجلات تحت نمایه بین المللی در مجموع کشور در 2 سال گذشته 60 مورد افزایش یافته است. درصدی داشته اند
دکتر ذوالفیگل از مشارکت ۳۵ درصدی پژوهشگران بین المللی در تولید کتاب های بین المللی و همچنین دیپلماسی علمی کشور خبر داد و افزود: مجلات اینترنتی جمهوری اسلامی ایران به رتبه ششم و مجلات فارسی زبان ارتقا یافته اند. همچنین از رتبه یازدهم به رتبه نهم جهان ارتقا یافت.
وزیر علوم همچنین از عرضه بیش از هزار محصول دانش بنیان جدید در نمایشگاه تولیدی ایران و افزایش چشمگیر مشاغل دانش بنیان و قرارداد با این صنعت در سال گذشته خبر داد و گفت: در سال گذشته 75 مورد عمده اقداماتی برای اولین بار در تاریخ علمی کشور انجام شده است.» راه اندازی معاونت فناوری و نوآوری، تأسیس صندوق عالی علوم، تحقیقات و فناوری، استقرار نظام ایده ها و نیازها و استقرار نظام جدید جریان اقتصادی از نمونه های آن است.
گفتگو در مورد این post