سید صمد ضیایی وی در گفت و گو با بازار گفت: با توجه به بارندگی های اخیر و رطوبت مزارع، احتمال بروز زنگ زرد گندم در مزارع زیاد است، بنابراین کشاورزان کنترل شیمیایی را در اولویت قرار دهند..
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان افزود: بر اساس پایش مزارع پرورش گندم به طور میانگین 10 درصد مزارع در مرحله پنجه زنی، 75 درصد در مرحله ساقه گیری و 15 درصد در خوشه قرار دارند. مرحله ظهور.
وی در ادامه افزود: بهترین زمان سمپاشی برای کنترل بیماری قارچی زنگ زرد از ابتدای پنجه زنی تا قبل از برگ ساقه است..
وی بیان کرد: در صورتی که مزرعه ای تحت تنش شدید باشد، ابتدا گیاه باید بازیافت شود تا به حالت طبیعی برسد و سپس کود از طریق ریشه به گیاه تحویل داده شود..
وی ادامه داد: کودهای پتاسیمی همراه با نیتروژن باید در تمام مراحل به طور همزمان به گیاه داده شود و در مزارعی که تراکم زیاد است و احتمال پوسیدگی وجود دارد باید همزمان از کودهای سیلیس و پتاس استفاده شود. “.
ضیایی همچنین سمپاشی علیه بیماری قارچی سنبله فوزاریوم در مرحله 40 تا 50 درصد رویش سنبله و نگهداری برگ پرچم را بسیار مهم دانست و گفت: برگ پرچم و 3 برگ برچه پایینی تا 80 درصد در عملکرد گندم موثر هستند. بنابراین حفظ پرچم و همچنین توزیع اوره همراه با عناصر ریز مغذی در عملکرد بهینه بسیار موثر است..
وی خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از کودهای نیتروژن و پتاس در انبارهای سازمانی شرکت موجود است که روزانه 250 تا 300 تن به انبارهای دلالان حمل می شود و بخشی دیگر به صورت مستقیم از مبادی کشور و پتروشیمی به استان ارسال می شود. دلالان است.
گفتگو در مورد این post