بازار؛ گروه صنعت: در عربستان سعودی، دولت برنامه جدیدی به ارزش 182 میلیون دلار برای تقویت رشد بخش معدن آغاز کرده است. به گزارش استیل رادار، این طرح بخشی از طرح بزرگتر چشم انداز 2030 است که توسط ولیعهد محمد بن سلمان هدایت می شود و هدف آن تنوع بخشیدن به اقتصاد کشور و کاهش وابستگی آن به نفت است. بسته تشویقی شامل اقدامات مختلف برای حمایت و ترویج صنعت معدن در کشور است.
بسته تشویقی 182 میلیون دلاری عربستان سعودی در بخش معدن
بر اساس این گزارش، عربستان سعودی در تلاش برای تقویت صنعت معدن خود بسته تشویقی قابل توجهی به ارزش 685 میلیون ریال سعودی (182 میلیون دلار) معرفی کرده است. این برنامه برای کمک به شرکت های اکتشاف مواد معدنی در مراحل اولیه و تشویق سرمایه گذاری در این بخش مهم طراحی شده است.
به عبارت ساده تر، چشم انداز 2030 طرحی است که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی برای کاهش وابستگی این کشور به نفت و توسعه سایر بخش های اقتصاد ایجاد شده است. یکی از جنبه های مهم این طرح، بخش معدن است که برای به دست آوردن مواد معدنی مانند کبالت، لیتیوم، نیکل و عناصر کمیاب خاکی حیاتی است. این مواد معدنی برای ساخت باتری های مورد استفاده در فناوری های انرژی سبز مانند ماشین های الکتریکی و توربین های بادی ضروری هستند. هدف عربستان سعودی با تمرکز بر این منابع، گذار جهانی به منابع انرژی پاک تر و پایدارتر است.
در این گزارش آمده است: وزارت صنعت و منابع معدنی عربستانهمراه با وزارت سرمایه گذاری، مشوق هایی را برای کمک به کاهش ریسک برای شرکت های اکتشاف منابع معدنی در عربستان سعودی ایجاد کرده اند. هدف از این برنامه تشویق شرکت ها به اکتشاف منابع معدنی در کشور از طریق حمایت های مالی است. به عبارت ساده تر، ریاض در تلاش است تا فضایی دلپذیر برای سرمایه گذاران داخلی و بین المللی ایجاد کند.
رادار فولاد: عربستان سعودی دارای حجم قابل توجهی از منابع معدنی دست نخورده به ارزش حدود 2.5 تریلیون دلار است و با این ثروت منابع، این کشور قصد دارد به یک بازیگر پیشرو جهانی در اکتشاف و استخراج مواد معدنی تبدیل شود.
جالب توجه است که مطالعات اخیر نشان داده است که عربستان سعودی دارای مقدار قابل توجهی از منابع معدنی دست نخورده به ارزش حدود 2.5 تریلیون دلار است که بسیار بیشتر از آن چیزی است که قبلا تصور می شد. با این ثروت از منابع، این کشور قصد دارد به یک بازیگر پیشرو جهانی در اکتشاف و استخراج مواد معدنی تبدیل شود.
کشورها برای تبدیل شدن به رهبران صنعت معدن سودآور رقابت می کنند
همانطور که جهان به سمت منابع انرژی پاک تر می رود، مواد معدنی نقش مهمی ایفا خواهند کرد. حمایت عربستان سعودی از شرکتهای اکتشافی در مراحل اولیه، با نیاز فزاینده به تأمین منابع پایدار برای اقتصاد آینده که احتمالاً بیشتر به برقرسانی متکی است، همسو میشود. این بدان معنی است که کشورهای سراسر جهان برای تبدیل شدن به رهبران صنعت معدن سودآور با یکدیگر رقابت می کنند. تصمیم اخیر عربستان سعودی تعهد قوی آنها به تأثیرگذاری بر آینده معدن و ارتقای پایداری زیست محیطی را نشان می دهد.
گفتگو در مورد این post