به گزارش بازار، مهرداد بذرپاش شامگاه جمعه در مراسم بهره برداری از طرح های توسعه فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد افزود: به زودی عملیات ترافیکی سنگین در حوزه حمل و نقل جاده ای کشور آغاز می شود و این جهاد تا پایان تعطیلات ادامه دارد. ” این وضعیت در بخش حمل و نقل ریلی و هوایی نیز صدق می کند.
وی به طرح های توسعه ای اجرا شده در فرودگاه مشهد اشاره و بیان کرد: با افتتاح این پروژه ها ظرفیت مسافری فرودگاه بین المللی مشهد از 7 میلیون مسافر اسمی در سال به 10 میلیون مسافر اسمی افزایش می یابد که البته فرودگاه مشهد بیش از ظرفیت اسمی ذکر شده استفاده می شود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: میزان رشد ظرفیت خدمات رسانی به مسافر در فرودگاه مشهد، نویدبخش تحقق اهداف این وزارتخانه در دستیابی به نقش واقعی این فرودگاه در ترانزیت بین المللی است.
بذرپاش با بیان اینکه دو راهکار “ایمنی” و تامین “آسایش” مردم برای فرودگاه های کشور در نظر گرفته شده و به شرکت فرودگاه ها ابلاغ شده است، گفت: تامین امنیت مسافران اولویت وزارت راه است. و شهرسازی و تجهیزات کمک ناوبری که امروزه در فرودگاه مشهد مورد استفاده قرار می گیرد به افزایش ایمنی پروازها، کاهش تاخیر و ارتقای ایمنی و کیفیت پروازها کمک می کند.
وی یکی از مشکلات فراوان فرودگاه بین المللی مشهد را مه آلود بودن هوا در فصول مختلف سال دانست و گفت: این موضوع باعث تاخیر یا لغو پروازها شده و زمینه شکایت مردم را فراهم کرده است، تجهیزات کمک ناوبری که در عملیات امروز این رسید به خلبان اجازه می دهد تا در هواپیما بنشیند و پرواز را انجام دهد و میزان تاخیر یا لغو پروازها را کاهش می دهد.
بذرپاش به تجهیزات مورد استفاده فرودگاه ها از جمله تجهیزات اطفاء حریق و سیستم های هشدار و سایر تجهیزاتی که به ارتقای ایمنی فرودگاه ها کمک می کند اشاره کرد و اظهار داشت: تهیه این تجهیزات برای تمامی فرودگاه ها با وجود تحریم ها در رأس امور شرکت فرودگاه ها قرار دارد. و کمبود منابع توانستیم در بحث ایمنی پرواز نمره خوبی کسب کنیم.
وزیر راه و شهرسازی به دومین راهبرد حوزه فرودگاهی کشور که تامین آسایش و آرامش مسافران است اشاره کرد و گفت: 20 هزار متر مربع که به متراژ فرودگاه مشهد اضافه شده است، تاخیر مسافران در ورودی و خروجی به دلیل بررسی های امنیتی، ترانزیت و مسائل گمرکی. کاهش می دهد.
وی با تاکید بر لزوم تامین پل های عابر پیاده و شبانه روزی در تمامی فرودگاه های کشور که امکان نصب آن ها را داشته باشد، گفت: در سال آینده مجوزهای لازم برای فرودگاه های کشور که ظرفیت نصب این پل ها و اتصال آنها به فرودگاه های کشور را دارند، صادر می شود. هواپیماها برای به حداقل رساندن زمان سوار و پیاده شدن مسافران داده می شود، بسیاری از فرودگاه های جهان قبلاً از اتوبوس برای آوردن مسافران به هواپیما استفاده کرده اند یا بالعکس.
بازرپاش به رشد خدمات فرودگاه مشهد اشاره کرد و افزود: روزانه 24 هزار مسافر از این فرودگاه استفاده می کنند و میزان میزبانی این فرودگاه رو به افزایش است، در برخی روزهای خاص تعداد پروازهای این فرودگاه به 200 پرواز می رسد.
وی بیان کرد: با توجه به حجم بالای مسافر در فرودگاه مشهد، لازم است شرکت های هواپیمایی هم در این فرودگاه و هم در سایر فرودگاه های پرترافیک کشور آژانس های خود را برای پاسخگویی به مردم به ویژه در ایام پرتردد ایجاد کنند. – روزهای ترافیکی سال، برای پروازهای با تاخیر یا تاخیر. زیرا یکی از گلایه های همیشگی مردم این است که چرا شخص یا شرکتی در فرودگاه مسئولیتی در قبال تاخیر یا لغو پرواز ندارد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به وجود 56 فرودگاه در اختیار شرکت فرودگاه های کشور، گفت: همه فرودگاه ها موظف به رعایت استانداردهای شرکت فرودگاه ها هستند، فرودگاه هایی که در اختیار شرکت فرودگاه ها نیستند، نبایستی رعایت کنند. استانداردهایی غیر از استانداردهای این شرکت را تحمیل کند، البته هنوز چیزی گزارش نشده است.
گفتگو در مورد این post