به گزارش بازار، حسن بابایی در نشست همفکری بررسی مشکلات ثبت شرکت ها که امروز (14 اردیبهشت) در اتاق بازرگانی اهواز برگزار شد، با اشاره به شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» به عنوان مرجع مطرح شد. در این زمینه. وی اهمیت را تشخیص داد و اظهار داشت: به منظور تسهیل در ثبت شرکت ها و تسریع و انجام امور در کوتاه ترین زمان ممکن، از دو سال پیش طراحی مجدد سامانه ها در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: الکترونیکی شدن این فرآیند از چند سال پیش آغاز شد، اما کار سختی بود. از سال گذشته سیستم ها بازطراحی شده و امکانات جدیدی مانند امضا و پرداخت الکترونیکی به آن اضافه شده است.
بابایی افزود: بر اساس آمار اعلام شده حداقل 417 هزار نفر به صورت حضوری برای ثبت شرکت اقدام کردند. تا پایان تیرماه نسخه جدید ثبت شرکت تقدیم فعالان خواهد شد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: انتخاب نام شرکت ها به صورت هوشمند انجام شده و به صورت آزمایشی در حال اجراست و در کمتر از 40 ثانیه سامانه تکراری بودن نام شرکت را اعلام می کند. یا در جایی ثبت شده است. سیستم های ما توسط نخبگان شریف بازطراحی شده و ثبت شرکت در کمتر از یک ساعت انجام می شود.
وی گفت: یکی از مواردی که با جدیت در حال پیگیری است اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان است. بند «ج» ماده ۴ قانون جهش تولید دانش بنیان به شرکت ها اجازه صدور اسناد می دهد و هفته گذشته اولین سند ساختمان های شرکت های دانش بنیان در پارک های علم و فناوری صادر شد.
آمادگی برای صدور اسناد مالکیت شرکت ها در پارک های فناوری و مراکز رشد
بابایی تصریح کرد: آماده صدور سند برای شرکت ها برای پارک های علم و فناوری و مراکز رشد هستیم. یکی از مزایای صدور سند، وثیقه مناسب برای دریافت تسهیلات از بانک ها برای کمک به تولید است.
وی ادامه داد: از هیئت امنای پارک ها تقاضا داریم با اداره ثبت همکاری کنند تا واحدهای دانش بنیان مستقر در پارک های علم و فناوری و مراکز رشد در کمترین زمان ممکن گواهی نامه را دریافت کنند. در قالب شرکت های برون سپاری آماده تهیه نقشه و مستندات از محل اعتبارات سازمان ثبت بدون هیچ هزینه ای برای واحدهای مستقر در پارک هستیم.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: رواج تولید و نامگذاری سال فرصت مناسبی برای استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی است. اتاق های بازرگانی ظرفیت های خوب و بالقوه ای هستند. مشکلات ثبت شرکت هایی که در استان قابل حل است باید تا حد امکان در استان مطرح و حل شود.
بابایی تصریح کرد: در تجاری سازی محصولات شرکت های دانش بنیان، علائم، برندها، طرح های صنعتی و نشان های جغرافیایی نیازمند همکاری مرکز مالکیت فکری هستیم.
ما در حوزه مالکیت معنوی وضعیت خوبی داریم
وی گفت: کشور ما در حوزه مالکیت معنوی وضعیت خوبی دارد. در اختراعات موضوع عدم تمدید گواهی است که باعث از بین رفتن امتیاز می شود. در این زمینه باید قانون به خوبی تبیین شود و مخترعان گلایه داشتند که به دلیل عدم پرداخت مبلغ ناچیزی که باید سالانه پرداخت شود، حق معنوی مخترع تضییع می شود.
بابایی در پایان یادآور شد: از نظر قوه قضائیه ظرفیت بسیار خوبی در خوزستان وجود دارد. باید حداقل ماهی یک بار با فعالان اقتصادی و مدیران شرکت های دانش بنیان جلسه ای برگزار شود چرا که بسیاری از مشکلات قابل حل است و اگر اقدام نکنیم شعار سال در تابلوها خواهد بود و باید از مردم حمایت و حمایت شود. کمک کرد.
گفتگو در مورد این post