به گزارش بازار، پژوهشگاه فضایی ایران در سال 1402 با پرتاب موفقیت آمیز ماهواره های ثریا، مهدا و پارس 1 و عملکرد بی نقص آنها در مدار گام بلندی در مسیر پیشرفت و اقتدار ملی برداشت. این دستاوردها که مایه مباهات و دلگرمی متخصصان این پژوهشکده بود بار دیگر جایگاه ایران در عرصه فضایی را به جهانیان نشان داد.
همچنین پژوهشگاه فضایی ایران در یک سال گذشته شاهد تکمیل پروژه ماهواره ناهید 2 تا مرحله جمع آوری نمونه پروازی، پیشرفت چشمگیر در پروژه بلوک انتقال مداری تا مرحله جمع آوری نمونه پروازی، ارائه خدمات اینترنتی به زائران اربعین حسینی (ع) با بالن های مخابراتی، امضای قراردادهای مهم از جمله قرارداد ماهواره پارس 2 و راد 1 با سایران، قرارداد پروژه کپسول زیستی با پژوهشگاه هوافضا وزارت علوم، قرارداد ماهواره های تحقیقاتی 1 و 2 با بخش خصوصی، برگزاری مناقصه ماهواره تحقیقاتی 4 و اعلام برنده، قرارداد ساخت ماهواره های مکعبی با دانشگاه صنعت شریف طرح مفهومی ناهید 3، پارس 3، سامان بود. 2 ماهواره و محموله 20 متری ماهواره SAR.
پیشرفت چشمگیر پروژه مرکز یکپارچه سازی ماهواره ای یک تنی و انعقاد قرارداد تامین اتاق خلاء در راستای توسعه مرکز AIT پژوهشگاه از جمله اقدامات انجام شده و دستاوردهای معاونت توسعه زیرساخت پژوهشگاه است. موسسه
از جمله دستاوردهای شیرین پژوهشی پژوهشگاه فضایی ایران می توان به دریافت جایزه سازمان حمایت از تحقیقات و فناوری کشور توسط پژوهشگاه فضایی ایران، ارتقای رتبه پژوهشگاه در نظام رتبه بندی مراکز تحقیقاتی، کسب رتبه A دو اشاره کرد. فصلنامه علمی، فناوری و کاربردهای فضایی، انعقاد قرارداد پژوهشی با دانشگاه های برتر. وی انعقاد قراردادهای متعدد پروژه سرریز فناوری و حضور فعال پژوهشگاه در نمایشگاه های مختلف بین المللی را بستری برای انعکاس هر چه بیشتر دستاوردها عنوان کرد.
انعکاس گسترده دستاوردهای پژوهشگاه فضایی ایران در رسانه ها در یک سال گذشته حکایت از سالی پربار، پر از اخبار خوب و فعالیت های منحصر به فرد دارد که اقتدار ملی و جایگاه بین المللی ایران را به همه جهان نشان داد.
گفتگو در مورد این post