به گزارش بازار، ماموریت صندوق کارآفرینی امید یک ماموریت جهادی برای کمک به ایجاد اشتغال خرد کوچک و متوسط است و بر اساس ماموریت این صندوق تنها در سال 1402 بیش از 50 هزار میلیارد ریال برای بیش از 20 هزار فقره تسهیلات. پرداخت شد که برای بیش از 50000 نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.
تسهیلات پرداختی دولت سیزدهم از طریق صندوق کارآفرینی امید معادل کل تسهیلات پرداخت شده در هشت سال گذشته برای توسعه مشاغل خرد و کوچک و توسعه مشاغل جوانان است. سقف تسهیلات در این سال ها افزایش یافته و اختیارات استان ها و شعب نیز افزایش یافته است.
این صندوق در مناطق روستایی و فقیرنشین نیز فعالیت می کند. در سال 1402 بیش از 2000 فقره تسهیلات با اعتباری بیش از 12000 میلیارد ریال در روستاهای کشور پرداخت شد که به ایجاد اشتغال در روستاها و پایداری جمعیت کمک کرد. همچنین این صندوق در 2 سال و نیم گذشته موفق به ایجاد بیش از 238 هزار شغل شده است که بیشتر آنها در اختیار جوانان قرار دارد.
احیای واحدهای راکد یا نیمه فعال
بخشی دیگر از فعالیت های این صندوق مربوط به احیای واحدهای راکد یا نیمه فعال در دولت سیزدهم است. این وظیفه برعهده ستاد احیای واحدهای اقتصادی راکد و نیمه راکد ریاست جمهوری است، اما این صندوق به عنوان نهاد مالی ارائه دهنده تسهیلات در این حوزه، در سال 1402 بیش از 500 فقره تسهیلات ارزان قیمت ارائه کرد. بیش از 12 هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای اقتصادی نیمه راکد. در نقاط مختلف کشور پرداختی کامل یا راکد داشته است که در نتیجه آن بیش از 45 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری مجدد به چرخه تولید کشور بازگشته است.
در دهه فجر انقلاب اسلامی بیش از هشت هزار طرح کسب و کار صندوق کارآفرینی امید در سراسر کشور به بهره برداری رسید. همچنین در سال 1401 نزدیک به 100 هزار شغل و در سال گذشته حدود 50 هزار شغل با توجه به تسهیلات این صندوق ایجاد شد. در سال 1401 بیش از 33 درصد تسهیلات پرداختی صندوق کارآفرینی امید برای بانوان بوده است.
این صندوق تفاهم نامه ای را با دفتر امور زنان و خانواده ریاست جمهوری امضا کرد تا مسیر حمایت از مشاغل و اشتغال زنان به ویژه زنان و زنان سرپرست خانوار را بیش از گذشته تسهیل کند.
گفتگو در مورد این post