به گزارش افق میهن، در این مراسم که با حضور مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره و مدیران بانک پارسیان و همچنین مدیران عامل فولاد مبارکه و شرکت توسعه صنایع معدنی کاوه پارس برگزار شد، مدیرعامل بانک پارسیان گفت: امیدوارم. که این اقدام بانک پارسیان سرآغاز حرکتی پربرکت در فضای اقتصادی کشور و ایجاد الگویی برای توسعه اقتصادی در مناطقی است که ظرفیتهای اقتصادی مغفول مانده است.
جواد شکرخواه در خصوص اقتصاد بانک محور ایران گفت: در حال حاضر بیش از ۹۸ درصد صنایع و پروژه های کشور توسط بانک ها تامین مالی می شود که بیش از ۶۵ درصد آن را بانک های خصوصی تشکیل می دهند.
مدیرعامل بانک پارسیان همچنین افزود: اگر نظام بانکی نقش خود را به درستی ایفا کند، می تواند تاثیرات متعددی بر اقتصاد داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه معتقدیم بانک ها باید نقش توسعه محور داشته باشند و بتوانند به جای حفظ دارایی، شرکت های بزرگ را تامین مالی کنند و سپس آنها را رها کنند، گفت: این وابستگی به دارایی ها باعث کاهش بهره وری و بازدهی می شود.
وی خاطرنشان کرد: بانک پارسیان با هدف خروج از بنگاه اقتصادی در تلاش است تا دارایی های خود را واگذار کند و منابع حاصل از آن را وارد چرخه تولید کند و بخشی از آن را به پروژه های عمرانی و بخشی را به شرکت های تولیدی نیازمند سرمایه در گردش اختصاص دهد.
مدیرعامل بانک پارسیان بر اهمیت این قرارداد تاکید کرد و گفت: این قرارداد می تواند الگویی برای نظام بانکی کشور باشد و در سایر نقاط کشور اجرا شود و به توسعه اقتصادی کمک کند.
وی افزود: بانک های توسعه ای باید نقش تاسیس شرکت های تولیدی را بر عهده بگیرند و سپس تحویل دهند. شکرخواه گفت: این قرارداد پیام مثبتی برای بازار سهام و اوراق بهادار دارد و نشان می دهد که شرکت های بزرگ برای توسعه پایدار و تکمیل زنجیره ارزش تلاش می کنند علاوه بر این، این رویداد به سرمایه گذاران این نوید را می دهد که مسیر تصمیم گیری مدیران شرکت ها طولانی است -مسیر تصمیم گیری مدت دار و منطقی است.
مدیرعامل بانک پارسیان با اشاره به شرایط سیاسی و اقتصادی کشور تصریح کرد: بسیاری معتقدند با این شرایط فرصت سرمایه گذاری کلان وجود ندارد اما امروز شاهد بزرگترین توافق خروج از سیستم بانکی هستیم. این توافق پیام روشنی از وجود امنیت اقتصادی در کشور و ادامه مسیر توسعه و رشد اقتصادی است. همچنین نشان می دهد که تجارت بزرگ در راه است و با حاشیه های ایجاد شده در منطقه صف متوقف نخواهد شد.
وی افزود: نکته دوم این است که بانک پارسیان با انعقاد این قرارداد نشان داده است که الزامات رگولاتوری و دستورات بالاتر را در خروج از تجارت رعایت کرده است و این نیز از اولویت های مقام معظم رهبری است.
وی سپس به تشریح اقدامات حمایتی و تسهیل گری بانک پارسیان در حوزه های مختلف پرداخت و گفت: در سال گذشته ۷۹۱ میلیارد تومان برای توسعه صادرات، ۲۲ میلیارد تومان برای حمایت از بنگاه های اقتصادی در مناطق کمتر توسعه یافته و ۱۵ میلیارد تومان برای بنگاه های دانش بنیان هزینه شده است. همچنین ۹ میلیارد تومان وام برای تامین کالاهای اساسی، مشاغل و وام قرض الحسنه تامین شد.
شکرخواه با بیان اینکه بانک پارسیان در تامین مالی پروژه های راهبردی و ملی در حوزه های پتروشیمی، فولاد، کاغذ و برق حضور فعال دارد، گفت: به عنوان مثال پروژه شرکت صنایع معدنی کانی سازان مستقر در کیمیا یکی از آنهاست.
وی تصریح کرد: حضور این شرکت در منطقه محروم خواف که بیش از ۱۵۰ روستا و جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر را در بر می گیرد، رونق اقتصادی و زنجیره ای از مشاغل محلی را در پی داشت.
وی ادامه داد: شرکت صنایع معدنی کانی سازان با تامین ۱۳ درصد مواد اولیه زنجیره فولاد و برخورداری از ماشین آلات مدرن اکتشاف و استخراج نقش تعیین کننده ای دارد. این شرکت تا به امروز ۵۷۰۰ قطعه را با همکاری ۳۲ شرکت دانش بنیان جانمایی کرده است.
وی همچنین به ایجاد اشتغال برای ۲۰۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۷۰۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشاره کرد و افزود: چندین مدرسه، کلانتری و درمانگاه نیز در این مناطق ایجاد شده که تاثیر مثبتی در توسعه اجتماعی و اقتصادی این مناطق داشته است. “
وی در پایان خاطرنشان کرد: از دولت محترم، مدیران سابق و هیئت مدیره بانک پارسیان برای دستیابی به این ظرفیت تشکر می کنم و برای بانک پارسیان و خریداران محترم آرزوی موفقیت و برکت دارم.
ایجاد امنیت اجتماعی و خلق ثروت از طریق دستاوردهای شرکت معدنی کانی سازان کیمیا
محمد مسعود سمیعی نژاد، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسیان نیز در این مراسم گفت: باعث افتخار است که بانک پارسیان بزرگترین معامله بانکی را انجام داده است و باید این را به فال نیک بگیریم.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسیان افزود: شرکت معدنی کانی سازان کیمیا تا به امروز بیش از ۲۰ میلیارد تومان سود کسب کرده که به سهامداران اختصاص یافته است. با ورود شرکت فولاد مبارکه انتظار داریم این سود چند برابر شود و به سهامداران سرازیر شود.
وی با قدردانی از تمامی مدیران و همکارانی که در این شرکت فعالیت کردند، ادامه داد: ایجاد امنیت اجتماعی و تولید ثروت و توسعه صنایع از نتایج مثبت این همکاری است. تا امروز بیش از ۳۰ میلیون تن کنسانتره و ۴۰۰ میلیون دلار به بازارهای بین المللی صادر کرده ایم. علاوه بر این، بیش از ۵ میلیون تن آهن اسفنجی مرغوب را به بازارهای داخلی و خارجی عرضه کرده ایم که جایگاه ما را در بازارهای جهانی و داخلی تقویت کرده است.
سمیعینژاد افزود: در زنجیره صنعت فولاد توانستهایم کارگران ماهر و جوانانی را تربیت کنیم که بتوانند سالها در این صنعت به جمهوری اسلامی ایران خدمت کنند میانگین سنی ۳۰ تا ۳۵ سال این نوید آینده روشنی را برای صنعت فولاد می دهد.
در حالی که او دکتر بود. وی با تبریک طیب نیا به مدیران و هیئت مدیره فولاد مبارکه و گروه کاوه پارس گفت: این مدیران با پیوستن به این زنجیره صنعتی آینده خود را تضمین کرده اند به نظر من به عنوان یک کارشناس، دولت و صنعت بزرگ باید با توجه به محدودیت داخلی ذخایر اقدامات مناسبی برای آینده صنعت فولاد کشور انجام می دهند.
بانک پارسیان با ظاهری حرفه ای، گروه صنایع معدنی کانی سازان کیمیا را بیشتر توسعه داده است
محمد یاسر طیب نیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در مراسم مبادله قرارداد فروش سهام شرکت صنایع معدنی کیمیا اظهار کرد: این معامله نقطه عطف بزرگی برای فولاد مبارکه و صنعت فولاد کشور است و امیدواریم این گام برداشته شود. الگویی برای آینده توسعه و مشارکت در بخش معدن و صنایع معدنی کشور.
از سوی مدیرعامل، هیات مدیره بانک پارسیان و مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسیان، چرا که با نگاه تخصصی مدیریت مجتمع صنعتی معدنی کیمیا مینرالز را بر عهده داشت و آن را به نقطه ای ارزشمند رساند که به بلوغ رسیده و می تواند در جهت منافع کشور و تولید ملی نقش دارد. انعقاد این معاهده یک رویداد بزرگ است و ممکن است نقطه عطفی در ظهور جنبش های معدنی کشور باشد.
انعقاد قرارداد خرید شرکت صنایع معدنی کیمیا بین بانک پارسیان، فولاد مبارکه و کاوه پارس فولاد بزرگترین معامله تاریخ فولاد مبارکه و بزرگترین معامله بورسی از نظر تعداد و تعداد در سال جاری بود. ضمناً این بزرگترین مشارکت معدنی سال در کشور محسوب می شود و خرید سهام شرکت اوپال ضامن سودآوری گروه فولاد مبارکه در آینده خواهد بود.
طیب نیا تصریح کرد: شرکت معدنی کانی سازان کیمیا از نظر تولید و سودآوری عملکرد خوبی داشته و با نگاه حرفه ای هدایت شده است، البته ارتقای سودآوری شرکت اوپال و در نتیجه ارتقای سودآوری شرکت. مجتمع های فولاد مبارکه و کاوه پارس در ادامه فعالیت این مجتمع پیگیری کردند.
وی در پایان با ابراز امیدواری از این که این رویداد سرآغازی برای گام های ارزنده بعدی در صنعت فولاد و معدن کشور باشد، افزود: این قرارداد الگویی برای سایر نقاط کشور خواهد بود و امیدواریم با عنایت خداوند محقق شود. در آینده نزدیک شاهد رونق این مجموعه خواهیم بود.
این قرارداد نقطه عطفی در توسعه و پیشرفت صنعت فولاد کشور است
مدیرعامل کاوه پارس در مراسم واگذاری قرارداد فروش سهام به شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا، این قرارداد را نقطه عطفی در توسعه و پیشرفت صنعت فولاد کشور دانست و اظهار داشت: این معامله نشان دهنده یک معامله محکم است. گامی در جهت تامین پایدار مواد اولیه مجتمع های فولادی و ایجاد هم افزایی بین صنایع مختلف. با همکاری فولاد مبارکه و سایر سهامداران، با هم افزایی و همگرایی بین صنایع به موفقیت های بزرگی در بخش معدن و فولاد دست یافته ایم.
وی افزود: این قرارداد به ما کمک میکند از ظرفیتهای عظیم در منطقه خراسان حداکثر استفاده را ببریم و تعادل لازم را در زنجیره تولید فولاد ایجاد کنیم، از سوی دیگر این همکاری طولانیمدت تامین مواد اولیه پایدار را تضمین میکند و افزایش بهره وری کل مجموعه .
مدیرعامل کاوه پارس با اشاره به اهمیت این قرارداد در ارتقای جایگاه ایران در صنعت فولاد در منطقه و جهان، تصریح کرد: توسعه پایدار و تعادل در زنجیره فولاد یکی از اهداف اصلی این قرارداد است و معتقدیم که این گام های مشترک الگویی برای مشارکت های آتی در صنعت معدن است. و فولاد کشور خواهد بود.
وی همچنین با قدردانی از همراهی و رفاقت مدیران بانک پارسیان و سایر مسئولان، افزود: امیدواریم این اقدام ارزشمند سرآغاز همکاری های نوین و بهره وری بالاتر در صنعت فولاد کشور باشد.
گفتگو در مورد این post