به گزارش بازار، در اجرای آیین نامه اجرایی جزء ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ مصوب ۱۳۰۲/۰۷/۰۹ هیأت وزیران وجود بسترهای تجارت الکترونیک در انجام معاملات و نقل و انتقال خودرو امکان پذیر و تسهیل شده است.
«امین کلاهدوزان» رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک در جمع خبرنگاران این اقدام بزرگ را حاصل تلاش و همکاری نهادهای مختلف کشور به ویژه فرجا، معاونت علمی و معاونت راهبردی رئیس جمهور دانست. قوه قضائیه اعلام کرد: نتیجه این حرکت قطعا در رشد اکوسیستم کسب و کار است. سامانه الکترونیکی کشور موثر خواهد بود و سهولت، اعتماد و امنیت بیشتری را در معاملات برای مردم به ارمغان می آورد.
وی در این جلسه افزود: وجود سکوها در این بازار فرصت بسیار ارزشمندی برای تسهیل خدمت رسانی به مردم در راستای سیاست های دولت محترم و مصوبات شورای اسلامی است.
کلاهدوزان با اشاره به مهم ترین ویژگی های این اقدام تصریح کرد: کاهش اختلافات و پرونده های قضایی طرفین معامله، جلوگیری از برخی کلاهبرداری های احتمالی و ایجاد اطمینان بیشتر برای خریدار و فروشنده از مهمترین ویژگی های این اقدام است.
در پایان این مراسم، رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت حراست ضمن دعوت از کلیه شرکت های نوآور و دانش بنیان فعال در این حوزه، اعلام کرد: پذیرش درخواست ها برای اتصال پلت فرم ها ادامه یافت. تا اردیبهشت 1403 و پیش بینی می شود هموطنان تا پایان بهار سال آینده آماده باشند. آنها می توانند از این خدمات در پلتفرم های منتخب استفاده کنند.
لازم به ذکر است طبق قانون امکان استعلام آخرین وضعیت خودرو شامل هویت مالک، وجود ممنوعیت معاملاتی، سوابق تصادفات و همچنین امکان استعلام وضعیت خودرو وجود دارد. طرفین معامله اعم از استعلام هویت، ممنوعیت معامله و … بر عهده دو طرف معامله خواهد بود و طرفین می توانند مقدمات قرارداد را به صورت الکترونیکی طی کرده و در پایان به صورت الکترونیکی و آنلاین مبایعه نامه را تهیه و امضا کنند. پس از امضای صورتحساب الکترونیکی فروش، خریدار و فروشنده می توانند بلافاصله با تعیین وقت قبلی و مراجعه به مراکز تعویض پلاک نسبت به انجام مراحل نهایی نقل و انتقال خودرو اقدام کنند.
گفتگو در مورد این post