به گزارش بازار، جعفر یازرلو افزود: شرکت های هواپیمایی و نمایندگی های مجاز فروش بلیت و دفاتر فروش اینترنتی بلیت (OTA) موظف شدند نسبت به ساماندهی و شفاف سازی نحوه اخذ بلیت از مسافران نیازمند اقدام کنند.
وی گفت: با توجه به اینکه تسهیلات در نظر گرفته شده برای حمل و نقل هوایی مسافران معلول باعث استقبال روزافزون از سفرهای هوایی از سوی این گونه مسافران شده و از سوی دیگر عدم اطلاع رسانی کافی و موثر از شرایط فروش بلیت و پذیرش مسافران معلول در هنگام خرید بلیط باعث عدم پذیرش این دسته از مسافران در فرودگاه ها و نارضایتی آنها شده است.
یازرلو ادامه داد: بر این اساس تمامی ایرلاین ها برای جلوگیری از بروز چنین حوادثی باید مسافر معلول را در سایت خود تعریف کرده و کدهای چهار حرفی قابل درج در بلیط های صادر شده برای مسافران اختصاص دهند.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: همچنین لازم است اطلاعات کاملی در مورد آن دسته از هواپیماهای موجود در ناوگان خود که توانایی پذیرش مسافران معلول و حداکثر تعداد مسافران معلول در هر پرواز را دارند به مسافر یا متقاضی بلیط ارائه شود. .
وی افزود: همچنین دفاتر خدمات مسافرتی هوایی دارای مجوز فروش اینترنتی بلیط هواپیما (OTA) باید قبل از مرحله خرید و صدور بلیط برای مسافر نیازمند نسبت به ارائه اطلاعات کامل بند یک این بخشنامه در زمان و مکان مناسب اقدام کنند. .
یازرلو خاطرنشان کرد: برای اجرای دقیق این بخشنامه، صادرکننده بلیت اعم از ایرلاین یا OTA باید در سایت فروش اینترنتی خود مرحله ای به فرآیند صدور بلیت اضافه کند. به عبارت دیگر متقاضی خرید بلیط باید تایید کند که مسافر فرد ثروتمندی است یا خیر.
وی تصریح کرد: در صورت مثبت بودن پاسخ باید نوع معلولیت توسط متقاضی خرید بلیت انتخاب یا تشریح شود و درخواست صدور بلیت مسافر معلول برای تایید و صدور بلیت به واحد پشتیبانی ارسال شود. روند صدور چنین بلیط هایی باید به طور کامل به متقاضی اطلاع داده شود.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: به منظور یادآوری و تعیین مسئولیت متقاضی خرید بلیت در درج صحیح مشخصات ظاهری مسافر اعم از عادی یا معلول، در تمامی بلیط های صادر شده عبارتی وجود دارد که بیانگر این موضوع است. اهمیت این که “این بلیط با توجه به شرایط بیان شده در هنگام خرید برای یک مسافر عادی است.” / در قسمتی از فضای بلیط صادر شده “تنخواه” صادر شده است می تواند به دلیل عدم پذیرش مسافر در خروجی به دلیل مغایرت مشخصات ظاهری مسافر با شرایط، مسئولیت را از عهده صادر کننده بلیط بردارد. بلیط صادر شده
وی تصریح کرد: این بخشنامه با مهلت یک ماهه از تاریخ صدور برای انجام اقدامات لازم و اعمال تغییرات لازم در سامانههای فروش آنلاین کلیه شرکتهای هواپیمایی داخلی و دفاتر خدمات مسافرتی با فروش آنلاین لازمالاجرا میشود. مجوز (OTA). در صورت عدم رعایت این بخشنامه، کلیه خسارات مالی احتمالی ناشی از عدم پذیرش مسافر به دلیل عدم رعایت مشخصات مسافر با بلیط صادر شده و محدودیت های مربوطه به عهده صادر کننده بلیط خواهد بود.
گفتگو در مورد این post