گزارش کردن بازار و به گزارش ایران ترانسفو زنجان، مجمع فوق العاده ایران ترانسفو با هدف افزایش سرمایه 50 درصدی از محل سود انباشته در محل دفتر مرکزی ایران ترانسفو با حضور 69 درصد از سهامداران برگزار شد.
بخش بزرگی از سهامداران این گروه صنعتی را گروه توسعه ملی، شرکت امین توان آفرین ساز، شرکت سات کپ، بانک های تجارت، صادرات، گروه مالی ملت تشکیل می دهند و 25 درصد مابقی را سهامداران حقیقی تشکیل می دهند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو در ابتدای این مراسم با اشاره به هدف از برگزاری این مجمع فوق العاده اظهار داشت: آخرین افزایش سرمایه این گروه بزرگ صنعتی در سال 1398 بوده و سرمایه از 375 میلیارد تومان به 3640 افزایش یافته است. میلیارد تومان.
مهدی صادقی نیارکی با اشاره به افزایش سرمایه این گروه صنعتی گفت: با تصویب مجمع فوق العاده امروز، افزایش سرمایه این گروه صنعتی 50 درصد خواهد بود که پس از سه سال شاهد رشد خوبی خواهیم بود.
وی با اشاره به مشکلات و چالش های تولید در کشور گفت: مهم ترین مسئله و چالش تولید در حال حاضر مشکل «سرمایه گذاری» و «نقدینگی» است و اگر از شرکت های بزرگ تولیدی کشور بپرسید. امروز مهمترین چالشی که امروز با آن روبرو هستید قطعا بحث نقدینگی و تامین منابع مالی و تامین سرمایه در گردش خواهد بود.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو تاکید کرد: اگر شرکت های بزرگ تولیدی در دل خود برنامه های سرمایه گذاری و توسعه ای نداشته باشند قطعا این گروه ها جایی برای پیشبرد اهداف سازمانی خود در بلندمدت نخواهند داشت و با این ویژگی ها سیستم باید بخشی از تامین منابع مالی و نقدینگی شرکت ها باشد. گروه های بانکی و تامین سرمایه و همچنین بازار سرمایه باید تامین شود، اما با توجه به محدودیت هایی که امروزه در کشور وجود دارد، اغلب شرکت های تولیدی مجبور به استفاده از سرمایه داخلی خود برای جلوگیری از توقف تولید هستند. گروه صنعتی ایران ترانسفو نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با وجود داشتن 85 درصد از بازار کشور، دارای مشکلات نقدینگی و تامین مالی است. البته این را هم بگویم که با تمام این مشکلات و چالش ها این شرکت در این سال ها به توسعه خود ادامه داده و نگذاشته پیشرفت متوقف شود.
صادقی نیارکی گزارشی کوتاه از موفقیت های این گروه صنعتی در چند سال گذشته ارائه کرد و افزود: نگاهی به عملکرد این شرکت در چند سال گذشته گویای پیشرفت این شرکت است و امروزه بخش عمده ای از نیازهای شرکت ( بیش از 70 درصد درونی سازی است. و اگر سهامداران حقوقی و حقیقی ایران ترانسفو نبودند قطعا این موفقیت ها به دست نمی آمد.
وی به مقایسه وضعیت سودآوری، فروش، تولید و سایر قطعات در روزهای پایانی سال 1402 نسبت به سال 1396 پرداخت و افزود: در زمینه تولید همگن در مگاوات آمپر حدود 40 درصد رشد در این بازه زمانی داشته است. یعنی تولید همگن 20353 مگاوات. آمپر در سال 1402 در سال 1396 به 28355 رسیده است و در زمینه فروش خوشبختانه رشد 1000 درصدی در شرکت اصلی و شرکت های زیرمجموعه آن حاصل شده است و به عنوان مثال در شرکت اصلی امروز مبلغ 442 میلیارد تومان فروش بوده است. ، فروش بیش از 5 هزار میلیارد تومان در سال 1402 افزایش یافته است.
صادرات محصولات ایران ترانسفو همواره از اولویت های اصلی بوده است
وی با تاکید بر اینکه صادرات محصولات ایران ترانسفو به دلیل اینکه ارز برای کشور بسیار مهم است، همواره اولویت اصلی بوده است، گفت: صادرات ابزار بسیار مهمی برای این گروه صنعتی برای تامین نیاز ارزی این شرکت و نقدینگی است و مقایسه وضعیت صادرات این شرکت در روزهای پایانی سال 1402 نسبت به سال 97 نشان می دهد که رشد سریعی در
مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو گفت: این مجموعه به گونه ای اتفاق افتاده است که صادرات 7 تا 8 میلیون دلاری در سال 1396 به بیش از 70 میلیون دلار رسیده و هدف ما افزایش صادرات به بیش از 100 میلیون دلار در سال آینده است.
صادقی نیارکی تولید سوپرترانسفورماتور برای اولین بار در این شرکت توسط گروه صنعتی ایران ترانسفو را برشمرد و یادآور شد: طراحی و تولید ترانسفورماتورهای 385، 400، 410، 500 مگاواتی، امضای تفاهم نامه طراحی و تولید 600 دستگاه. سوپر ترانسفورماتور مگاواتی برای یکی از شرکت های برق منطقه ای کشور برای اولین بار در منطقه خاورمیانه، بهینه سازی محصولات این شرکت با تولید ترانسفورماتورهای هوشمند با تلفات کم و راندمان بالا، تولید انواع ترانسفورماتورهای ویژه شامل راکتور 340 کیلووار دتون شده، رکتیفایر. ترانسفورماتور رکتیفایر و انواع ترانسفورماتورهای کوره فروآلیاژی برای اولین بار در کشور با تکیه بر دانش بومی شرکت و در راستای اقتصاد مقاومتی که قبلاً از طریق سازندگان خارجی عرضه می شد، تولید بزرگترین ترانسفورماتور خشک رزینی با ظرفیت 4800 کیلووات تنها بخشی از موفقیت های این شرکت است.
وی ادامه داد: بومی سازی روغن ترانسفورماتور برای اولین بار در کشور و منطقه خاورمیانه، افتتاح کارخانه تولید انواع سیم ورنی، اقدام برای تولید ورق های هسته در قالب جوینت ونچر با معادن اصفهان و شرکت توسعه فلزات و فولاد مبارکه که منجر به صرفه جویی ارزی برای کشور خواهد شد. اخذ مجوز تولید خودروهای برقی، وانت هیبریدی و سواری از وزارت ایمنی، تاسیس شرکت خودروسازی زنگان موتور پیشران جهت تولید خودروهای برقی، خرید ماشین آلات سنگین برای شرکت حمل و نقل جاده ای سما آشنا و ورود مستقیم این شرکت به حوزه حمل و نقل کشور. یکی دیگر از دستاوردهای این شرکت در پنج سال اخیر افزایش سرمایه است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو به توسعه و نوسازی خطوط تولید اشاره کرد و افزود: افتتاح آزمایشگاه فشار قوی، افتتاح خط رنگ پودری الکترواستاتیک، افتتاح خط برش هسته ورق، تعریف طرح توسعه جدید شرکت دانش بانیان توسعه پست های ایران ترانسفو افتتاح خط برش ورق هسته، افتتاح خط تولید رادیاتور در ایران ترانسفو ری، افتتاح سایت دو کارگاهی شرکت توسعه پست ترانسفو ایران در شهرک صنعتی شماره یک زنجان، نصب و راه اندازی دستگاه فرز سه محوره شرکت عایق برق پارس، طراحی و ساخت شاتبلاست فوق توزیع و … از دیگر موفقیت های این شرکت در پنج سال اخیر می باشد.
وی هدف از افزایش سرمایه 50 درصدی را اینگونه عنوان کرد و افزود: هدف از این کار انجام طرح های توسعه ای از نظر نقدینگی و مدیریت نقدینگی است. در سال 1401 و قبل از آن 777 میلیارد تومان و در سال 1402 با طرح های اجرا شده از جمله مفتول لاکی اشراق، 423 میلیارد تومان و در نهایت حدود 600 میلیارد تومان صرف تامین مواد اولیه شد که در مجموع 1800 میلیارد تومان از سود انباشته بود. تقاضای افزایش سرمایه داریم و با این افزایش سرمایه مجموعه سهام ترانسفو در بورس به 54 میلیارد سهم به ارزش 5450 میلیارد تومان می رسد.
گفتگو در مورد این post