به گزارش خبرگزاری میهن تجارت و به نقل از و به نظر می رسیدنفیسه حسینی یکتا با بیان اینکه بر اساس تحقیقات انجام شده بیش از ۸۰ درصد افراد جامعه از طب ایرانی استفاده می کنند، اظهار داشت: طب ایرانی ریشه در فرهنگ، آداب و سنن ایرانیان دارد و مورد توجه ایرانیان بوده است. مدت زیادی است که وجود داشته و هرگز ناپدید نشده است. او نرفت و اتفاقی که الان افتاد این است که این دانشگاه پزشکی ساخته شد.
وی افزود: از سال ۱۳۸۴ که این دارو در کشور وارد شد، بیش از ۵۰۰ نفر فارغ التحصیل شدند. فارغ التحصیل شد مقالات پژوهشی زیادی در این زمینه منتشر شده است و این تلاش ها باعث شد کشورمان در تولید علم در طب سنتی و جایگزین پس از چین، هند و آمریکا در رتبه چهارم جهان قرار گیرد که نشان از عزم متخصصان دارد. این رشته دارای . برای تولید علم در این زمینه.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و متمم وزارت بهداشت با اشاره به مخالفت برخی از مردم با طب ایرانی گفت: مردم بدون اطلاع از توانمندی های این حوزه و بدون تلاش برای اطلاع رسانی و آموزش این حوزه مخالفت می کنند. از سوی دیگر در سطح جامعه با افرادی مواجه هستیم که از منافع مردم سوء استفاده می کنند و بدون علم و دانش کافی خدمات و مداخلاتی را به نام طب سنتی انجام می دهند که به سلامت مردم آسیب می رساند.
وی ادامه داد: برخی از پزشکان مخالف طب ایرانی نمی خواهند اطلاعات درست و دقیقی دریافت کنند یا به این موضوع گوش دهند و یا توانمندی های طب ایرانی را می شناسند اما برای شناخت ظرفیت های این رشته با آن مخالفت می کنند.
حسینی یکتا تصریح کرد: افراط گرایی از یک سو سلامت مردم را تهدید می کند و از سوی دیگر حق استفاده از طب بومی در کشور را در کنار طب رایج از مردم سلب می کند.
وی با اشاره به اینکه طب ایرانی و طب رایج مکمل یکدیگر هستند، افزود: هر کدام از این داروها قابلیت هایی دارند و می توانند در کنار هم استفاده شوند. این رشته از اشراف کامل برخوردار است، بهره طب ایرانی در حال گسترش است و اقبال به بهره مندی از این ظرفیت بیش از پیش کمک می کند تا این مکتب در قلب دانشگاه ادامه داشته باشد و البته سیاست گذاری های صحیح و دقیق آن را تسریع خواهد کرد. حداکثر. تبدیل شد. استفاده از این ظرفیت کمک خواهد کرد.
گفتگو در مورد این post