بازار؛ گروه صنعت: صنعت لوازم خانگی کشور در سال های اخیر به قدری پیشرفت کرده است که توانسته بخش قابل توجهی از نیازهای داخلی را تامین کند. اگرچه با ممنوعیت واردات لوازم خانگی، کارشناسان و به ویژه منتقدان معتقدند این ممنوعیت ها باعث شده است که کیفیت محصولات این بخش مورد پسند مشتریان نباشد.
نوسانات قیمت مواد اولیه؛ چالش صنعت لوازم خانگی کشور
اما برخی از سازندگان و تولیدکنندگان صنعت لوازم خانگی کشور می گویند ما با واردات هر نوع لوازم خانگی کوچک و بزرگ تا زمانی که شرایط تولید داخلی ما با شرایط تولید سایر کشورها یکسان نباشد مخالف هستیم. به ویژه کشورهای اروپایی که صاحب این صنعت هستند.
بر اساس این گزارش و به گفته فعالان این صنعت، در حالی که صنعت لوازم خانگی کشور درگیر مسائلی از جمله نوسانات قیمت مواد اولیه، خرید مواد اولیه با قیمت های نه چندان مناسب از بورس، کاهش قدرت خرید مردم است. و در نتیجه رکود نسبی بازار و غیره این است که کشورهای توسعه یافته ضریب نفوذ لوازم خانگی هوشمند را در خانه های خود افزایش می دهند.
هند، چین، کره جنوبی و آفریقای جنوبی 5 کشوری هستند که بالاترین میزان مالکیت لوازم خانگی هوشمند کوچک و بزرگ را دارند.
در واقع، بر اساس آخرین گزارش های جهانی منتشر شده توسط Statista، “هند، چین، کره جنوبی و آفریقای جنوبی” از جمله کشورهایی هستند که بالاترین ضریب نفوذ لوازم هوشمند اصلی را در سراسر جهان در سال 2023 دارند. بر اساس این نظرسنجی بر اساس گزارش، خانوارها عموماً به احتمال زیاد دارای یک دستگاه هوشمند بزرگ هستند تا یک دستگاه هوشمند کوچک.
داده های آماری این گزارش حاکی از آن است که از نظر میزان مالکیت لوازم خانگی هوشمند کوچک و بزرگ در سال 2023، چین سهم 30 درصدی در حوزه لوازم خانگی کوچک در همه خانوارها و سهم 399 درصدی در حوزه لوازم خانگی هوشمند را به خود اختصاص داده است. لوازم خانگی بزرگ
از سوی دیگر، نرخ مالکیت هند در بخش لوازم خانگی هوشمند کوچک 25 درصد و در بخش لوازم خانگی هوشمند بزرگ 37 درصد است. علاوه بر این، میزان مالکیت لوازم خانگی هوشمند کوچک در کره جنوبی 16 درصد و لوازم خانگی بزرگ 27 درصد است.
در بخشی دیگر از این گزارش، نرخ مالکیت لوازم خانگی هوشمند کوچک در آفریقای جنوبی 23 درصد و نرخ لوازم خانگی هوشمند بزرگ 26 درصد اعلام شده است.
Statista: انتظار می رود که بازار جهانی لوازم خانگی از سال 2023 تا 2030 میانگین رشد سالانه حدود 5 درصد را به ثبت برساند.
بر اساس این گزارش صنعت جهانی لوازم خانگی روند رو به رشدی است و پیشبینی میشود که بازار جهانی لوازم خانگی تا سال ۲۰۳۰ به ۲۸۱ میلیارد و ۱۰۰۰ میلیون دلار برسد. به گفته کارشناسان، این بازار با افزایش هزینه های مصرف کننده برای کالاهای بادوام، پیشرفت های تکنولوژیکی و افزایش تقاضا برای لوازم برقی کارآمد هدایت می شود.
نکته قابل تامل در بازار جهانی لوازم خانگی این است که لوازم آشپزخانه به یکی از اجزای ضروری خانه تبدیل شده است که تقاضای زیادی برای لوازم خانگی ضروری مانند ماشین ظرفشویی، یخچال و ماشین لباسشویی ایجاد می کند. در واقع بیشترین تقاضا برای کالا در این حوزه مربوط به لوازم آشپزخانه است. به این ترتیب می توان رونق این بخش ها را در سال های آینده پیش بینی کرد.
در سال 2024، چین بیشترین درآمد را از بازار جهانی لوازم خانگی خواهد داشت
از سوی دیگر، در جدیدترین گزارش منتشر شده توسط Statista، پیشبینی میشود درآمد حاصل از بازار لوازم خانگی در سراسر جهان در سال 2024 به 0.67 تریلیون دلار برسد. در واقع این گزارش پیشبینی میکند که بیشترین درآمدزایی در سال 2024 باشد. بخش بزرگ و اصلی لوازم خانگی و ارزش بازار در این بخش در سال 2024 به 0.42 تریلیون دلار خواهد رسید.
این در شرایطی است که این گزارش نشان می دهد در سال 2024 چین با کسب 160 میلیارد دلار بیشترین درآمد را نسبت به سایر کشورهای جهان خواهد داشت.
گفتگو در مورد این post