به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست گلستان، وحید خیرآبادی گفت: بارندگی های اواخر سال گذشته و فروردین امسال باعث شد منابع آبی پارک ملی از این بارندگی ها بهره مند شود.
رئیس پارک ملی گلستان افزود: رشد پوشش گیاهی برای علف خواران به ویژه مرال، شوکا، قوچ، میش و… که از گیاهان تغذیه می کنند بسیار خوب بود.
خیرآبادی گفت: در فروردین و اردیبهشت ماه زمان زادآوری میش، بز، مرال و شوکا است و اولین تولد حیات وحش امسال در میان میش های این ذخیره گاه زیست کره مشاهده شد.
وی گفت: همه ساله در فصل پاییز با هدف به روز رسانی اطلاعات آخرین وضعیت حیات وحش، جمعیت علفخواران ساکن در پارک ملی گلستان به عنوان یکی از ذخیره گاه های زیست کره جهان و زیستگاه گونه های مختلف جانوری و گیاهی است. برشمرده شده است.
خیرآبادی با بیان اینکه این سرشماری در پارک ملی گلستان در مناطقی مانند میرزابایلو، سولگرد، لهاندور، آلمه، تنگه گل و دشت انجام می شود، افزود: در آخرین سرشماری در پاییز 1402 مشخص شد که بیش از 10 هزار راس قوچ بوده است. ، گوسفند، گاو و بز. و آهوها در پارک ملی گلستان زندگی می کنند.
او از مردم خواست که به نوزادان حیوانات وحشی دست نزنند، زیرا بوی انسان روی پوست نوزاد باقی می ماند و مادرش او را رها می کند.
رئیس پارک ملی گلستان همچنین از طبیعت گردان و کوهنوردان خواست فکر نکنند که بره گم شده یا توسط مادر رها شده است بلکه مادر برای دوری از خطر آن را زیر گیاهان پنهان کرده و به موقع از آن بازدید کند. به او شیر می دهد و از آن می نوشد.
گفته اید پارک ملی گلستان در سال 1336 تحت عنوان “علمه و اشکی” حفاظت شد و اولین پارک ایران است که در سال 1354 به عنوان یکی از 50 ذخیره گاه زیست محیطی کره زمین در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.
گفتگو در مورد این post