مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان از سرمایه گذاری ۴۰ هزار میلیارد ریالی برای احداث پالایشگاه صنعتی خون در گیلان خبر داد.
ایران تحلیل، تیمور پورحیدری مدیرکل سمت گیلان گفت: این پالایشگاه خون توسط شرکت پلاسما تراپی فارمد با سرمایه گذاری ۴۰ هزار میلیارد ریال در حال ساخت است.
وی همچنین اظهار داشت: این پروژه در زمینی به مساحت ۵۷۰۰ متر مربع و زیربنای ۷۵۰۰ متر در سه طبقه در حال ساخت است. و با همکاری دو شرکت خارجی برای تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ویال دارو ساخته می شود.
پورحیدری با اشاره به راه اندازی این پالایشگاه در شهرستان شفت افزود: با احداث این پالایشگاه پلاسمای خون سالانه حدود ۶۲ میلیون دلار صرفه جویی ارزی به همراه خواهد داشت و با استفاده از ظرفیت کامل آن ۷۰ میلیون یورو درآمد بالقوه صادراتی پیش بینی می شود. کشور.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به اینکه پروژه مذکور جزو پروژه های ملی است، تصریح کرد: برای ساخت این پروژه علاوه بر سرمایه گذاری بخش خصوصی، ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است. مورد نیاز است و پیش بینی می شود ۴۰۰ نفر در ارائه چهره مستقیم مشغول به کار شوند.
وی به مراحل ساخت سازه اصلی ساختمان، انبار و تکمیل سقف اول سازه پرداخت و افزود: راه اندازی این پروژه ملی نیاز چشمگیر بیماران به مشتقات تولیدی این پالایشگاه را برطرف می کند. و امکان دسترسی به این اقلام دارویی مشتق شده را برای فعالان نظام فراهم کند. سلامتی و بیماران را تسهیل خواهد کرد.
من باید بگویم؛ پلاسمای مازاد برای درمان به کشوری ارسال می شود که فناوری پردازش پلاسما و تبدیل داروهای مشتق از پلاسما را دارد و پس از تبدیل پلاسما به دارو، در نهایت دارو وارد کشور می شود.
پلاسمای خون مایعی به رنگ زرد روشن است که حدود نیمی از خون انسان را تشکیل می دهد. این ماده برای مبارزه با عفونت، حفظ سطح P استفاده می شود. pH صحیح خون، کمک به لخته شدن خون و حمل و دفع مواد زائد از جریان خون، ماده ای حیاتی محسوب می شود و در این زمینه با کمبود مواجه هستیم. حدود ۶۵۰ هزار لیتر پلاسما در کشور وجود دارد، بنابراین این کمبود پلاسما منجر به واردات داروهای مشتق شده از آن به پلاسما شده است.
گفتگو در مورد این post