قاسم مصلحی در گفت و گو با خبرنگار بازار اظهار داشت: جایزه نوآوری کارآفرینان برجسته توسعه اهداف مختلفی را دنبال می کند که یکی از آنها افزودن محصولات دانش بنیان به سبد محصولات کشور و هدف دیگر معرفی شرکت ها و صنایع بزرگ به سبد محصولات کشور است. فن آوری های در حال ظهور.”
وی افزود: استان اصفهان به عنوان پیشگام در عرصه فناوری، «اولین» های زیادی را ایجاد کرده است. به عنوان مثال اولین شهرک علمی و تحقیقاتی ایران، اولین مرکز توسعه فناوری، اولین پارک علم و فناوری، اولین منطقه ویژه علم و فناوری و اولین جشنواره کارآفرینی و فناوری به نام شیخ بهایی در این استان ایجاد شد. بسیار ارزشمند. این در حالی است که اولین مرکز منطقه ای توسعه پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری یونسکو (IRIS) در اصفهان واقع شده است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: خوشبختانه می توان گفت اولین شرکت ها و صنایع بزرگی که وارد عرصه فناوری و نوآوری شدند در این استان مستقر هستند. صندوقهای سرمایهگذاری ریسکپذیر شرکتی که فعالیتهای متعددی در حوزه فناوری و نوآوری انجام میدهند نیز در اصفهان تأسیس شدهاند و بر این اساس شایسته بود اولین دوره جایزه ملی فناوری Next در اصفهان برگزار شود.
مصلحی ادامه داد: شعار این جایزه، «ایران پیشرفته با فناوری های نوظهور» نیز مربوط به شرکت های بزرگ حوزه فناوری است که از سطح فناوری بالایی برخوردار بوده و اقدامات زیادی در زمینه تولید محصولات دانش بنیان انجام داده اند.
وی با اشاره به سه محور این رویداد تصریح کرد: «هوش مصنوعی، رباتیک و صنعت نسل چهارم»، «بیوتکنولوژی و مهندسی زیستی» و «اتصال، ارتباطات و میکروالکترونیک» به عنوان محورهای اصلی در اولین دوره این رویداد انتخاب شدند. که در دوره های آینده به سایر بخش های سبد فناوری های نوظهور و پیشرفته تغییر خواهد داد.
لازم به ذکر است که استان اصفهان به عنوان استانی پیشرو در عرصه علم و فناوری با سهم بیش از 9 درصد از کل شرکت های دانش بنیان کشور، رتبه دوم را از نظر تعداد دانش بنیان به خود اختصاص داده است. و شرکت های فناور در بین استان ها.
گفتگو در مورد این post