به گزارش خبرنگار بازار، شهرستان قائم شهر با 20 واحد بانک نشا یکی از شهرستان های پیشرو در کشت مکانیزه برنج در مازندران است و با شروع فصل کشاورزی در سال 1403 کشاورزان قائم شهر زمین های خود را سیراب و شخم و شیار کردند. و برنج خود را ذخیره کردند. برای کشت این محصول استراتژیک آماده شده است.
سید مهدی حسینی شالیکار روستای دوک قائم شهر یکی از متولیان برنج بانک نشاء این شهرستان در گفت و گو با خبرنگار بازار در خصوص اهمیت کشت مکانیزه برنج افزود: با اخذ مجوز از سازمان برنج مدیریت جهاد کشاورزی قائم شهر و راه اندازی کارگاه های بانک نشاء، کار تهیه بذر برنج در این مجتمع به صورت مکانیزه انجام می شود.
وی افزود: با فعالیت این بانک بذر بذر مورد نیاز 120 هکتار از شالیزارهای کاشت مکانیزه برنج تامین می شود.
همچنین علی جعفرزاده معاون جهاد کشاورزی قائم شهر از مزایای کشت مکانیزه برنج اشتغالزایی، کاهش هزینه های تولید، تسهیل و تسریع در کاشت و افزایش عملکرد برنج عنوان کرد.
جعفرزاده افزود: شهرستان قائم شهر بیش از 10 هزار هکتار شالیزار دارد که با توسعه کشت مکانیزه، 65 درصد شالیزارهای این شهرستان با روش های نوین و با ماشین آلات نشاءکاری کشت می شود.
معاون جهاد کشاورزی قائم شهر ابراز امیدواری کرد: با آماده شدن زمین و در صورت مساعد شدن شرایط جوی، طی روزهای آینده اولین کاشت برنج در شالیزارهای این شهرستان آغاز شود.
پیش بینی می شود با تلاش 15 هزار کشاورز و شالیکار قائم شهر امسال بیش از 50 هزار تن شلتوک از شالیزارهای این شهرستان برداشت شود.
گفتگو در مورد این post